*** Türkiyemspor’u zor günler bekliyor

*** Türkiyemspor’u zor günler bekliyor

ABONE OL
00:27 - 16/06/2019 00:27
*** Türkiyemspor’u zor günler bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Türkiyemspor’u zor günler bekliyor

Berlin Türkiyemspor yöneticileri CDU’lu politikacılarla biraraya geldi

Türkiyemspor lokalinde yapılan toplantıya CDU Berlin Eyalet Başkanı ve Meclis Grup Başkanı Frank Henkel, CDU Kreuzberg Eyalet Milletvekili Kurt Wansner, Türk Alman Formu Başkanı Ertan Taşkıran, Türkiymespor ikinci Başkanı Heiko Pohl, kulüp müdürü Klaus Grandau, pazarlamacı Robert Schddach, menajer Fikret Ceylan katıldılar.

turk-zor-gunl-bekl-b.jpg

Yapılan toplantıda Türkiyemspor yöneticileri Türkiyemspor’un yaşadığı problemleri masaya yatırdılar. Politikacılara, Türkiyemspor’un daha önceki sorunlarının devam ettiğini, bugüne kadar birçok başarılar elde etmiş Berlin’in en köklü kulübü Türkiyemspor’un yalnızlığa itilmesinin düşündürücü olduğunu dile getirdiler.

turk-zor-gunl-bekl-c.jpg

Kulüp Menajeri Fikret Ceylan, bu güne kadar siyasiler ve politikadan hiç bir yardımın gelmediğin dile getirerek, "Büyük bir alt yapıya sahip olan, bünyesinde 500 sporcu barındıran ve Regional ligde mücadele eden Türkiyemspor’un ekonomik sorunları büyük. Teknik ve ekonomik yardıma ihtiyacı var. Bu duruma gelmemesi gerekirdi. Böyle giderse Türkiyem için zor günlerin kapıda olduğunu belirtmek isterim" diyerek, CDU’dan yardım istedi.

turk-zor-gunl-bekl-d.jpg

Orhan ÖNALDI – ha-ber.com  

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.