THY, NDC entegrasyonuyla yolcularının seyahat deneyimini geliştirecek

THY, NDC entegrasyonuyla yolcularının seyahat deneyimini geliştirecek

ABONE OL
16:29 - 18/01/2024 16:29
THY, NDC entegrasyonuyla yolcularının seyahat deneyimini geliştirecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türk Hava Yolları (THY), yolcuların rezervasyondan uçuşa tüm seyahat sürecini sorunsuz ve kişiselleştirilmiş hale getirmeyi vaat eden Yeni Dağıtım Yeteneği (NDC) uygulaması aracılığıyla yolcu deneyimini güçlendirmek adına yeni bir adım attı.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Hava Taşımacıları Birliği (IATA) tarafından geliştirilen bir endüstri standardı olan NDC, hava yolu şirketlerine zengin içerikleri ve daha özelleştirilmiş teklifleri doğrudan seyahat acentelerine ve üçüncü taraf platformlara iletmelerine olanak tanıyor.

THY, NDC ile yolcuların daha geniş bir ücret seçeneği, ek hizmetler ve kişiselleştirilmiş seyahat paketlerine erişimini sağlayıp yolculuklarını daha esnek ve tercihlerine uygun hale getirme sözü veriyor.

NDC entegrasyonuyla yolcular, tercihlerine uygun daha geniş bir hizmet ve ücret seçeneğine erişim sağlayarak daha kişiselleştirilmiş rezervasyon deneyiminin tadını çıkarabilecek.

Uçuş durumu, ücretler ve yan hizmetlerle ilgili gerçek zamanlı güncellemelere olanak tanıyan uygulamayla yolcuların en güncel bilgilere sahip olmalarını sağlayacak.

“Dijital inovasyon vizyonumuz doğrultusunda yeni modelleri hayata geçiriyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, misafirlerine seyahatlerinin her aşamasında ayrıcalıklı bir deneyim sunmak için çalıştıklarını belirtti.

Olmuştur, “Dijital inovasyon vizyonumuz doğrultusunda yeni modelleri hayata geçiriyoruz. Türk Hava Yolları, iletişim metodunu geliştirmek ve paydaşlarına sağlam zengin içerikli bir kanal sunmak için 2024 yılının ilk çeyreği içerisinde hayata geçirmek hedefi ile NDC projesini başlatmıştır.” ifadelerini kullandı.

THY, uygulamanın son ve en gelişmiş versiyonuyla yolcularına eşsiz hizmet ve konfor sunma taahhüdünü sürdürmeye devam ediyor.

Şirket, paydaşlarının ihtiyaçları doğrultusunda çoklu kanal yaklaşımı ile (omni-channel) dağıtım sistemlerini güçlendirmeyi hedefliyor. (AA)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.