OSİAD’de genel kurul yapıldı

OSİAD’de genel kurul yapıldı

ABONE OL
16:28 - 19/09/2021 16:28
OSİAD’de genel kurul yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Organize Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nde Başkanlığa yeniden Erdal Kılıç seçildi.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi sanayicileri tarafından 1998 yılında kurulan Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği (OSİAD), 22’inci Seçimli Olağan Genel Kurulu, OSB Hizmet Binası Atatürk Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığına Ergin Civan’ın getirildiği genel kurulda tek listeyle yapılan seçimde Erdal Kılıç yeniden başkanlığa seçildi. OSİAD Yönetim Kurulu üyeliklerine de Enis Arın, Fatin Tapcı, Mehmet Atılgan, Burçin Ekici, Funda Çelik ve Özgür Tokgöz getirildi.

Genel Kurula, Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Abdullah Erdoğan, Genç Organize Sanayi Derneği Başkanı Ali Başar Ayan, OSİAD önceki dönem başkanı Can Hakan Karaca, Bölge Müdürü İlhan Metin ve bölge sanayicileri de katıldı.

Başkandan mesaj

OSİAD Başkanı Erdal Kılıç, pandemi nedeniyle geçmiş yıllara oranla daha durağan bir süreç geçirdiklerini, ancak yeni dönemde çok daha aktif olacaklarını söyledi.

Dünya ve ülke gündeminin, iklim değişikliğinin neden olduğu olumsuz doğa olayları ile sarsıldığını anımsatan Kılıç, şöyle devam etti.

‘’Bu da yetmiyormuş gibi sürpriz bir şekilde hayatımıza giren bir virüs, bütün yaşam dengelerimizi alt üst ediyor. Ne yazık ki ekonomik gelişmişlikte yerini henüz sağlama alamamış olan ülkemizde bütün bu yaşananlar ekonomik tahribatlara neden oluyor. Bu durumun yönetimsel ve siyasi eleştirilerini yapmak mümkün, ancak biz sanayicilerin her türlü siyasi ve iklimsel koşulda odaklanmak zorunda olduğumuz en önemli şey, her ne pahasına olursa olsun üretmektir. 2018 ekonomik krizi ile başlayan süreç sonrasına baktığımızda organize sanayimizin üretim potansiyelinin kademeli olarak arttığı görülmektedir. Sanayiciler üzerine düşeni yapmış, yapmaya da devam ediyor. İçinde bulunduğumuz şartlar göz önüne alındığında zor bir iş başarıyoruz. Ancak ülkemizi daha saygın bir noktaya taşımak istiyorsak daha iyisini yapmak zorundayız.’’

Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar da, OSB’de sanayiciler tarafından kurulan iki derneğin faaliyet göstermesinden memnun olduklarını belirtti. Bahar,  “Genç OSD ve OSİAD, Bölge sanayicilerinin ve Bölge Yönetiminin arkasında dağ gibi duran bir güçtür. Başta Antalya OSB Teknik Koleji ve Antalya OSB Teknopark olmak üzere hayata geçirdiğimiz vizyon projeleri sanayicilerden aldığımız destek ile gerçekleştirdik’’ dedi.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.