ADD Nürnberg Kuzey Bavyera yeni yöneticilerini seçti

ADD Nürnberg Kuzey Bavyera yeni yöneticilerini seçti

ABONE OL
00:45 - 23/04/2024 00:45
ADD Nürnberg Kuzey Bavyera yeni yöneticilerini seçti
2

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg’de faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Derneği Nürnberg/ Kuzey Bavyera genel kurul toplantısını yaparak yeni yöneticilerini seçti.

Dernek binasında yapılan genel kurulda divan Başkanlığı’nı öğretmen Tün Güney ve yardımcılıklarını da Şerife Kurtulan Kuffer ile Kenzigül Kılıç Baydar yaptı.

Faaliyet, mali, denetleme kurulu raporlarının okunması ve eski yönetimin aklanmasından sonra gizli seçime gidildi. Gizli oyla yapılan seçim sonunda, eski başkan Süleyman Akgün güven tazeleyerek tekrar Başkanlığa getirildi.

Yönetim kurulunun diğer üyeleri şu isimlerden oluştu: Şerife Kurtulan, Kuffer (İkinci Başkan), Tün Güney (Sekreter), Eser Yarcı (Sayman), Güzide Gürpınar Baer (üye), Ali Kitap (üye) ve yedek üye olarak da Akif Yüce ve Ayla Çokbudak.

Denetleme Kurulu ise Aysel Aydın, Ali Kurtukan, Ahmet Sitti ve yedek üye olarak da Semrah Güney ile Ergün Arı seçildi.

ATATÜRK İLKELERİNİ VE DEVRİMLERİNİ UNUTTURMAYACAĞIZ

Başkanlığa tekrar seçilen Süleyman Akgün kısa birer konuşma yaparak şunları söyledi:

“Bizler tarihin yetiştirdiği en büyük devrimci, kurtarıcı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ödün vermeksizin, Atatürk devrimlerine sahip çıkarak, Atatürk ilkelerini her alanda ilerlemeye açık ve sürekli geliştirici nitelikteki düşünce sistemini ve yarınlara uzantılarınım gençlerimiz başta olmak üzere her kesime anlatmaya devam edeceğiz. Türk toplumunu çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıran bizlere özgürlüğümüzü ve bağımsızlığımızı sağlayan Atatürk’e layık kişiler olduğumuzu, Atatürk’ün izinden gittiğimizi yapacağımız çalışmalarımızla göstermeye devam edeceğiz” dedi.

İlhan Baba-NÜRNBERG

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.