Radisson Otel Grubu Çeşitlilik Haftası düzenliyor

Radisson Otel Grubu Çeşitlilik Haftası düzenliyor

ABONE OL
14:05 - 08/03/2024 14:05
Radisson Otel Grubu Çeşitlilik Haftası düzenliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Radisson Otel Grubu, ilk kez düzenlediği ‘Çeşitlilik Haftası’nı kutluyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Radisson Otel Grubu, bu yılki Dünya Kadınlar Günü teması olan ‘Inspire Inclusion’ (Kapsayıcılığa İlham Ol) ile uyumlu ilk ‘Çeşitlilik Haftası’nı düzenliyor.

Etkinlikle iş yerinde çeşitliliği desteklemek, büyüme fırsatlarında kapsayıcılık ve eşitlik hakkında anlamlı konuşmaları teşvik etmek, cinsiyet, kültür ve azınlıklar hakkında açık diyaloğu teşvik etmek amaçlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Radisson Otel Grubu Küresel İnsan Kaynakları Başkanı Inigo Capell, tüm kültürler, ırklar, cinsiyetler, yetenekler ve nesiller arasındaki çeşitliliği kutladıklarını belirtti.

Capell, ‘Herkes için açıklık, kapsayıcılık ve ilerleme kültürünü beslemeye devam etmek istiyoruz. Forbes verilerine göre, seyahat sektöründe dünyanın en iyi üçüncü işvereni olarak ekip üyelerimize birbirlerinin benzersiz bakış açılarını anlamaları ve değer vermeleri için ilham verdiğimizde birlikte daha iyi bir iş yeri ve nihayetinde daha iyi bir dünya yaratabileceğimize yürekten inanıyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Radisson Otel Grubu, ‘Çeşitlilik, Eşitlik ve Kapsayıcılık’ (DEI) stratejisinin bir parçası olarak, daha fazla kadının şirket içinde liderlik rollerini üstlenmesini destekleyerek, 2030’a kadar lider ekibinde yüzde 50 kadın personel olmasını hedefliyor.

Grup ayrıca, şirket içinde ve dışında, özellikle liderlik rollerine yükselme potansiyeli olan kadın yetenekleri belirlemek için oluşturduğu özel yetenek havuzuyla cinsiyet eşitliğini ve kapsayıcılığı teşvik ediyor. (AA)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.