Joussen: Almanlar tatil için can atıyor

Joussen: Almanlar tatil için can atıyor

ABONE OL
14:24 - 14/12/2020 14:24
Joussen: Almanlar tatil için can atıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

TUI patronu Fritz Joussen, “İnsanlar şunu söylüyor: Bu durumdan bıktık, tatile gitmek istiyoruz”.

2021’de seyahat etmenin ne zaman ve nasıl mümkün olacağı hala belirsiz olmasına rağmen TUI birçok yaz destinasyonu için şimdiden yüzde 50 oranında rezervasyon aldı. Ve talebin çok yüksek olması ile birlikte – devlet yardımı ile kurtarılan – TUI hemen fiyat artışlarını da açıkladı.

Piyasalarda 2020 korona yılının iptal edilen seyahatleri ve yeniden rezervasyon kaosunun ardından, birçok turist, daha fazla son dakika seyahat etmek için daha fazla güvenlik sağlanana kadar beklemek isteyebileceği bildirildi.

Ancak TUI rakamları daha bir iyimser duruma işaret ediyor. Joussen, “korona döneminde insanlar en çok seyahat ve tatilden feragat ettiler ve şimdi anket sonuçlarına göre insanların ‘artık bıktık, tatile gitmek istiyoruz’ dediklerini, tatilcilerin tüm belirsizliklere rağmen önümüzdeki yazı şimdiden planladıklarını“ söyledi.

TUI’nin CEO’suna göre Mayıs 2021 programının yüzde 50’si dolmuş durumda ve hatta rezervasyon rakamları, 2019 Korona öncesi dönemdekilerin yüzde üç üzerinde seyrediyor.

Joussen: “Pazar sağlam, geleceğe dönük bir iş modeline sahibiz ve müşteri talebi de bu doğrultuda, tatil seyahatleri insanlar için çok önemli” dedi.

Resim: TUI Group

TOUREXPI tarafından geçilen TUI’nin CEO’su Joussen: Almanlar tatil için can atıyor ve fiyatlar artsa da tatile çıkacaklar haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. TUI’nin CEO’su Joussen: Almanlar tatil için can atıyor ve fiyatlar artsa da tatile çıkacaklar haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan TUI’nin CEO’su Joussen: Almanlar tatil için can atıyor ve fiyatlar artsa da tatile çıkacaklar haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.