Kuzey Almanya Beşiktaşlılar Derneği’nden Muhteşem Bahar Şenliği

Kuzey Almanya Beşiktaşlılar Derneği’nden Muhteşem Bahar Şenliği

ABONE OL
14:48 - 27/04/2024 14:48
Kuzey Almanya Beşiktaşlılar Derneği’nden Muhteşem Bahar Şenliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kuzey Almanya Beşiktaşlılar Derneği Lurup semtinde bulunan dernek lokalinin bahçesinde düzenledikleri açık hava etkinliğinde, Hamburg ve çevresinde bulunan Anadolu Mozaĝi‘ne ait tüm renkleri, bir araya getirerek baharın gelişini hep birlikte karşıladılar.

Hamburg Başkonsolosu Emine Derya Kara, Eğitim Ateşesi Lütfi Dede, iş, siyaset, sivil-toplum örgütleri ve spor derneği temsilcileri ve vatandaşları bir araya getiren etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Başkan Mehmet Özlü’ nün açılış ve selamlama konuşmasının ardından söz alan Hamburg Başkonsolosu Emine Derya Kara, yaptığı konuşmasında sporun birleştirici gücüne değinerek, „bugün bende bir Beşiktaş taraftarı olarak burada bulunmaktan büyük bir mutluluk duydum. Davet için Kuzey Almanya Beşiktaşlılar Derneğine çok teşekkür ediyorum “dedi.

Dernek başkanı Mehmet Özlü ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı ve pikniğe gelen misafir ile tek ilgilendiği etkinliğe, yakın bir zamanda Hamburg Galatasaray Derneği başkanlığına seçilen Volkan Varol ve yönetim kurulu üyeleri de birlikte katıldılar.

HOŞGÖRÜ- DOSTLUK MESAJLARI VERİLDİ!

Çocuklara yönelik programlarda yer verilen etkinlikte çocukların piknikte mutlu olmaları için özel bir çaba sarf edildi. Piknikte yapılan konuşmalarda, barış, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü mesajları verildi.

Etkinlik boyunca radyocu Kazım Korkmaz ve yardımcısı Kerem program sunumu ve müzik yayını yaptılar.

Etkinliğe katılanlar piknik boyunca bir yandan kendilerine ikram edilen lezzetli köfte-ekmek ve ev yemeklerinin tadına bakarken, diğer yandan kendi aralarında keyifli hoş sohbetler gerçekleştirerek baharın gelişini hep birlikte coşkuyla kutladılar.

Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.