İYİ Parti’de Müsavat Dervişoğlu dönemi başladı

İYİ Parti’de Müsavat Dervişoğlu dönemi başladı

ABONE OL
21:43 - 27/04/2024 21:43
İYİ Parti’de Müsavat Dervişoğlu dönemi başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İYİ Parti’de yapılan olağanüstü kurultaytan Müsavat Dervişoğlu genel başkan olarak çıktı. Dervişoğlu, yarışı kazanmasının ardından yaptığı konuşmada, “Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak merak etmeyin” dedi.

İYİ Parti’de yerel seçim sonuçlarının ardından kurucu genel baikan Meral Akşener’in kararıyla yapılan olağanüstü kurultay süreci sona erdi. Akşener’in yeniden aday olmadığı yarışta ipi Müsavat Dervişoğlu göğüsledi.

Yapılan seçimde ilk iki turda adaylardan hiç biri salt çoğunluğu sağlayamayınca üçüncü tura gidildi. Üçüncü turda Dervişoğlu, 611 oy alarak iilk turun ardından Tolga Akalın ve Günay Kodaz’ın çekilmesiyle başkanlığı kazandı.

Kurultayda şimdi Genel İdare Kurulu (GİK) seçimi için Genel Başkan’ın (Dervişoğlu) blok listesiyle oylama yapılması önergesi kabul edildi.

GİK blok listesi Dervişoğlu tarafından sunulunca kurultayda liste oylamasına geçilecek.

VOA tarafından geçilen İYİ Parti’de Müsavat Dervişoğlu dönemi başladı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İYİ Parti’de Müsavat Dervişoğlu dönemi başladı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İYİ Parti’de Müsavat Dervişoğlu dönemi başladı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Yunus Uslu

    Son zamanlarda hangi siyasi partinin programinin olup olmadigini hic kimse, en azindan ben, bilmiyorum.Hala, Iyi Patide iyi olan nedir hic duymadim ve okumadim. Lutfen, bikac satir yaziniz partiniz hakkinda. Bu ifadem diger partiler icinde gecerli. CHP nin yeni lideri, ana muhalefet lideri olarak, CHP nin ideolojik, siyasi, ekonimik ve everensel politikalari hakkinda halkin onumde duyaya birsey duyurdumu?Bun soruyu soracak cesarette ve kisilikte ve seviyede hic bir parti uyesi yok mu? Dunya seyrediyor bizimpolitikacilar arka sokaktan eve gidiyorlar galiba. Dogruluk hala en guzel politika sanirim. Genclerimiz egitilmis,durust ve cesaretli liderlik bekliyor beyler, lutfen…

    Yanıtla
    +0
    -0