AJet’ten ‘1 dolar ve 1 avroya yurt dışı indirimli bilet’ kampanyası

AJet’ten ‘1 dolar ve 1 avroya yurt dışı indirimli bilet’ kampanyası

ABONE OL
13:30 - 23/03/2024 13:30
AJet’ten ‘1 dolar ve 1 avroya yurt dışı indirimli bilet’ kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türk Hava Yollarının (THY) yeni markası AJet, 31 Mart-31 Mayıs’ta gerçekleştirilecek yurt dışı uçuşları için 22-24 Mart’ta yapılacak alımlarda “1 dolar ve 1 avroya indirimli bilet” kampanyası başlattı.

AJet’in internet sitesinde yer alan duyuruda, daha önce yurt içi uçuşlar için 299 liradan başlayan fiyatlarla kampanya yapan firma, bu kez de yurt dışı uçuşlar için indirimli bilet kampanyası düzenledi.

Kampanya kapsamında, Türkiye’den yurt dışına uçuşlarda 1 dolardan, yurt dışından Türkiye’ye uçuşlarda ise 1 avrodan başlayan, vergiler ile harçların hariç olduğu indirimli biletler bugün satışa sunuldu.

Kampanya, Türkiye çıkışlı, yurt dışı varışlı (KKTC hariç) ve yurt dışı çıkışlı, Türkiye varışlı direkt uçuşları kapsayacak.

Bu kapsamda 22-24 Mart’ta alınacak biletlerle 31 Mart ile 31 Mayıs tarihleri arasında seyahat edilebilecek.

Toplam 50 bin koltuk kontenjanı bulunan kampanyayla yolcular firmanın sefer düzenlediği birçok noktaya uçuş yapabilecek.

Yolcular, kampanyayla ilgili detaylı bilgiye, “https://ajet.com/tr/medya/basin-ve-duyurular/ajet-ile-1-usd-eur-arti-vergilerden-baslayan-firsatlar” linkinden ulaşabilecek. (AA)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.