Yeni Akit ve Yeni Şafak, Özdemir İnce’yi hedef gösterdi!

Yeni Akit ve Yeni Şafak, Özdemir İnce’yi hedef gösterdi!

ABONE OL
15:07 - 27/07/2023 15:07
Yeni Akit ve Yeni Şafak, Özdemir İnce’yi hedef gösterdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Karantina TV tarafından geçilen Yeni Akit ve Yeni Şafak, Özdemir İnce’yi hedef gösterdi! video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Yeni Akit ve Yeni Şafak, Özdemir İnce’yi hedef gösterdi! videosu web sayfamıza otomatik olarak Karantina TV Youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (1)
    • Yunus Uslu

      Bu sayfalara aksamlari birkac dakika goz atarim. Turk dunyasiyla ilgili olaylardan haberdar olmak icin. Ozdemir Ince’nin sozkonusu yazisini okumadim. Ama genel olarak Ozdemir bey’e birkac defa iki cumle yazmak istedim. Simdi yazayim. Sizin haberleriniz Turk dunyasindan ve Uluslararasi haberlerden Turk Okuyucularina. Ama yazdiginiz basliklar ve kullandiginiz dil sizin “Kendinizi, Hukumetin Bas Dusmani” olarak yaptiginiz savasi anlatiyor gibi. Sizden istegim: Lutfen gazeteye biraz yardimci olun. Ha-ber.com Gazetesinde, diger gazeteler gibi, herturlu haberler icin bir bolum ayrilsin. Spor haberleri, siyset meydani, ekonomi, tarih, kultur vesaire. O zaman herkes ilgilendigi boluden okur ve herkes memnun olur. Hem haberi ve hemde politika savaslarini ayni haberde vermek hic kimseyi memnun etmedigi gibi herkesi bazi yonlerden rahatsiz ediyor. Calismalarinizda sizlere yadimci olunmasi dileklerimle.
      Bircok meslekte oldugu gibi cok zor kosullarda en iyi servisi yapmak zorunda oldugunuzu anliyorum. Kolay gelsin. Ha-ber.com ekibine ve size, Selamlarimla,

      Yanıtla
      +0
      -0