0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Tuğba Ağaoğlu`nun sunduğu programa konuk Zeynep Dündar’ın “369 Varlık Sırrı” kitabı, insanların yaşamlarında içsel dönüşüm ve kişisel gelişim süreçlerine odaklanıyor. Kitapta, varlığın farkına varılması, geçmişin etkilerinden kurtulma, kişisel değerlilik hissinin pekiştirilmesi ve engelleyici inançların üstesinden gelinmesi gibi temalar işleniyor. Dündar, bu süreçte özellikle kadınların yaşam deneyimlerine dikkat çekiyor ve bireylerin hayallerine ulaşmaları için gerekli adımları detaylandırıyor. Aynı zamanda, kişisel dönüşüm yoluyla bireylerin hayatlarında anlamlı ve kalıcı değişiklikler yapmalarını teşvik ediyor.

Zeynep Dündar, varlık sırrını insanların var olduklarını fark ederek varlıklarına şükretmeleriyle ilişkilendiriyor.
Kadınların hayatı üzerindeki etkisine odaklanarak, anne ve çocuk ilişkisi, evlilik ilişkisi ve kişisel gelişim konularını ele alıyor.
Geçmişin etkisinden kurtulma ve kendini kabul etme üzerine odaklanarak, bireylerin içsel dönüşümünü destekliyor.
İnsanların hayallerine engel olan inançları ve bu inançların nasıl aşılabileceği konusunda rehberlik yapıyor.
369 Varlık Sırrı, insanların kendilerini değerli ve yeterli hissetmelerini sağlayarak, hayallerine ulaşmada bir adım atma fırsatı sunuyor.

International Press (IP) tarafından geçilen Varlığın Derin Sırları: Hayatınızı Dönüştürün haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Varlığın Derin Sırları: Hayatınızı Dönüştürün haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.