Seçimler yaklaştıkça, çalışmalar hızlandı

Seçimler yaklaştıkça, çalışmalar hızlandı

ABONE OL
21:25 - 04/05/2024 21:25
Seçimler yaklaştıkça, çalışmalar hızlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Heilbronn’da 9 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Meclis Üyelik Seçimlerine Heilbronn Birliği (Gemeinsam für Unser Heilbronn) çalışmalarını hızlandırdılar. Türk ve yabancı kökenli Alman vatandaşlarının seçmenlerin yoğun ve uğrak yerlerinde stant açarak vatandaşlara kendilerini tanıtımını ve hedeflerini anlatıp oy istediler.

Almanya’nın Heilbronn kentinde 9 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Meclis Üyelik Seçimlerine Heilbronn Birliği (Gemeinsam für Unser Heilbronn) 40 kişilik seçmen listesiyle girecekleri seçim çalışmalarını hızlandırdılar. Türk ve yabancı kökenli Alman vatandaşlarının seçmenlerin yoğun ve uğrak yerleri alışveriş merkezleri önlerinde stant açarak vatandaşlara kendi tanıtımını ve hedeflerini anlattılar ve el sıkıştılar. Çocuklar hediye ve seçmenlere broşürler taktim ettiler.

OYLARINIZA TALİBİZ

ASAP Holding yönetim kurulu Başkanı ve Belediye Meclis Üye adayı Gürsel Şen, Bölge çalışma Koordinatörlüğünde çalışmalarını üstlenen tüm kurulan stantları ziyaret ederek, Alman, Türk ve yabancı uyruklu Alman seçmen vatandaşlara ulaşarak kendilerinin tanıtıp, seçimde oylarının Heilbronn Birliği (Gemeinsam für Unser Heilbronn) aday listesindeki isimlere oylarını kullanmaları konusunda, oylarını kullanmalarını istediklerini ifade eden Gürşel Şen şu ifadelerde bulundu. “Biz Heilbronn Birliği (Gemeinsam für Unser Heilbronn) olarak 40 kişilik birbirinden değerli ve çalışkan, kariyerleriyle Almanya’da her sektörde söz sahibi olan ekibimizle seçimlere gireceğiz. Bir asırın üzerinde, 13 bin Türk’ün yaşadığı bölgede söz sahibi olmalarının yolunu açacağız. Belediyede verilecek önemli kararlardan yaşadığımız sıkıntılara bir karar mekanizmada, yapılan çalışmalarda söz sahibi olmak istiyoruz ve oylarınıza talibiz ” ifadesinde bulundular.

‘‘MEKTUPLA OY ‘‘ BİR ALTERNETİF

Mektupla oy kullanmanın da bir alternatif olacağını değinen Gürsel Şen,’’ 19 Mayıs 2024 tarihinden itibaren 16 yaşına giren her bireyin oy kullana hakkı vardır. Her bireye seçim pusulası postayla gönderilecektir. Alınan oy pusulayı tarif edildiği gibi doldurup postayla gönderme imkânının da bir alternatif olduğunda altını çizmek istiyorum ‘’dedi.

Temel IŞIK / HEİLBRONN

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.