Türkay Hotel, Yenilenen Konseptiyle Birlikte Birinci Yılını kutluyor

Türkay Hotel, Yenilenen Konseptiyle Birlikte Birinci Yılını kutluyor

ABONE OL
10:02 - 19/09/2022 10:02
Türkay Hotel, Yenilenen Konseptiyle Birlikte Birinci Yılını kutluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yer alan ve adını bulunduğu kavşağa veren Türkay Hotel, bir yıl önce yenilendikten sonra faaliyete geçmesinin ardından gösterilen ilgiden son derece memnun.

Genel Müdür Yılmaz Turgay yaptığı açıklamada, 5 Eylül 2021 tarihinde yenilenen konsepti ile tekrar Türk turizmine hizmet vermeye başladıklarını söylerken “ Şu an birinci yılımızı doldurduk. Dolu dolu verimli bir sezon geçirdik. İnşallah bundan sonra da Türkay Hotel ailesi olarak daha başarılı sezonlar geçirmek umuduyla tüm misafirlerimize bizleri seçtikleri için teşekkürlerimiz sunuyorum“ dedi.

Tercih sebebi oluyoruz!

Türkay Hotel hakkında bilgiler de veren Genel Müdür Yılmaz Turgay, “Türkay Hotel 2007 yılında kapanarak burada otelcilik faaliyetlerine son verilmiş. Otelimiz 2021 yılında Poyraz ailesi tarafından son sistem yenilenerek Türk turizmine tekrar sunuldu. Türkay Hotel yenilenirken son sistem dijital otelcilik olarak hayata geçti. Dünyanın dört bir yanından misafir almaktayız. Konyaaaltı bölgesinde olmamız ve denize de yakınlığımız nedeniyle, deniz tatili yapmak isteyen misafirlerimiz de bizleri tercih ediyor. Firma bazlı anlaşmalarımız var. Otelimizin kavşakta ve merkezde olması, Antalya’da rahat ulaşımı nedeniyle tercih sebebi oluyoruz.”dedi.

Son sitem dijital alt yapı!

Son sistem dijital alt yapısı ile misafirlere hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını da ifade eden Genel Müdür Yılmaz Turgay “ Otelimiz 42 odaya sahip. 6 odası deniz manzaralı ve diğer odalarımız da şehir manzaralı. Bütün odalarımızda son sistem teknolojik alt yapı var. Aynı zamanda iki adet restaurantımız bulunmakta. Girişte kafe bistromuz, yeme içme ve bar olarak kullanılmakta. En üst katımızda da Konyaaltı ve Akdeniz manzaralı Türkay Ruf restaurantımız bulunmakta. Burada da Akdeniz ve dünya mutfağından eşsiz lezzetlerin yer aldığı A La Carte mutfağımız bulunmaktadır.” Diye konuştu.

Video Röportaj: https://www.youtube.com/watch?v=v66yk0KKwvk

Halil ÖNCÜ-ANTALYA

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.