Sea To Sky 2024 Dünya Şampiyona’sında

Sea To Sky 2024 Dünya Şampiyona’sında

ABONE OL
11:22 - 18/12/2023 11:22
Sea To Sky 2024 Dünya Şampiyona’sında
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kemer’de düzenlenen Uluslararası Ekstrem Enduro yarışı Sea To Sky, 2024 yılında 15. kez organize edilecek ve Dünya Şampiyonasının bir ayağı olacak.

2024 yılında Dünya Şampiyonası’nın bir ayağı olarak, 6. ayak olarak 10-12 Ekim 2024 tarihlerinde Kemer’de organize edilecek olan Şampiyonaya dünyanın en iyi extrem enduro sporcuları adeta akın edecek.

Konu ile ilgili olarak Kemer Enduro Motosiklet Klubü (KEMK) Başkanı Semih Özdemir’in görüşlerini aldık.

Yarışımızı Dünya Şampiyonası ile taçlandırdık

“Uluslararası Ekstrem Enduro yarışımız Sea To Sky, 2024 yılında 15. kez organize edilecek. Şu anda yaptığımız görüşmeleri neticelendirdik. Artık Dünya Şampiyonası’nı, 2024 yılında Şampiyonanın bir ayağı olarak, 6. ayak olarak, 10-12 Ekim 2024 tarihlerinde Kemer’de organize edeceğiz. Katılan bütün yarışçıları burada misafir edeceğiz. Bu daha çok profesyonelin, daha çok fabrika takımının buraya geleceği anlamına geliyor. Tabii ki bununla birlikte daha büyük sponsorlar, daha uluslararası medya temsilcileriyle iş birliğimiz olacak. Bu da ülkemizdeki motorsporlar adına, enduro adına ve bölgemizin tanıtımı adına yine iyi bir gelişme oldu. Sonuçta mutluyuz, yarışımızı bir şekilde taçlandırdığımızı düşünüyoruz.”

Daha profesyonel bir çalışmayla Sea To Sky’i yöneteceğiz, daha ileriye götüreceğiz

“Se To Sky daha önceki yıllarda büyük sponsorluklarla başlamıştı. Daha sonrasında kendi çabalarımızla devam ettik. Medya anlamında yaptığımız çalışmalar belli bir noktalara ulaştı fakat tabii ki dünya şampiyonası olmasıyla birlikte daha çok kitleye, daha profesyonel yayın şirketleri aracılığıyla ulaşacağız. Bu da etkinliğin duyurulmasında, bölgemizin tanıtımında, Türkiye’deki uluslararası motorsporları anlamında iyi bir gelişme oldu. Daha profesyonel bir çalışmayla Sea To Sky2i yöneteceğiz, daha ileriye götüreceğiz. Daha profesyonel katılımcılar, daha profesyonel ekiplerle çalışmalar devam edecek.”

Tanıtımı ikiye katlayacağız

“2023 yılında yaptığımız yarışlar, sosyal medya hesaplarımızda bir ay içerisinde 4 milyona yaklaşan bir izleyiciye ulaştı. 2024 yılında dünya şampiyonası olmamızla birlikte, tabi bunun daha profesyonel ekiplerce çekilmesi, yayınlanması ve dünya şampiyonası olmamızdan dolayı biz bunun ikiye katlanacağını öngörüyoruz. Bu da tanıtımımız için, bölgemiz için güzel bir gelişme. Bunu da gerçekleştireceğiz.” (Halil Öncü)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=yohUkRMBQZQ

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.