0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye’nin tanınmış sunucu ve yazarlarından Metin Uca, 62 yaşında hayatını kaybetti. Uzun yıllardır televizyon ekranlarının sevilen yüzü olan Uca, geçirdiği bir trafik kazasının ardından yoğun bakımda tedavi görmekteydi.

Metin Uca, 3 Kasım’da Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde yaşadığı rahatsızlık sonrası trafik kazası geçirdi. Kazadan sonra hastaneye kaldırılan Uca’nın durumu ciddiyetini koruyordu. Uca’nın menajeri Kübra Kalem Baykara, sosyal medya üzerinden acı haberi duyurdu. Baykara’nın paylaşımında, “Metin Ucamızı kaybettik. Kalbimiz acıyor” ifadeleri yer aldı.

Uca, televizyonculuk kariyerine 1980’lerin sonunda başlamış, çeşitli haber programları ve sabah şovlarıyla tanınmıştı. Özellikle 1999 yılından itibaren sunduğu ‘Günaydın Türkiye’ programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanmıştı.

Uca’nın son sosyal medya paylaşımlarında, sağlık durumunun iyiye gittiğine dair umut verici mesajlar yer almıştı. Ancak, menajeri tarafından yapılan açıklamada, durumunun birdenbire kötüleştiği ve acil bir operasyon geçirdiği belirtilmişti.

Metin Uca’nın vefaatı, medya dünyasında büyük bir boşluk bıraktı. Sanat ve siyaset dünyasından birçok isim, Uca’nın ölümüne ilişkin taziye mesajları yayınladı.

Metin Uca, televizyonculuk alanındaki başarılı kariyeri ve renkli kişiliğiyle hatırlanacak. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

International Press (IP) tarafından geçilen Türkiye’nin tanınmış sunucu ve yazarlarından Metin Uca, 62 yaşında aramızdan ayrıldı. haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Türkiye’nin tanınmış sunucu ve yazarlarından Metin Uca, 62 yaşında aramızdan ayrıldı. haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.