Loto Çekilişinde 1,337 Milyar $ Bir Kişiye İsabet Etti

Loto Çekilişinde 1,337 Milyar $ Bir Kişiye İsabet Etti

ABONE OL
22:03 - 30/07/2022 22:03
Loto Çekilişinde 1,337 Milyar $ Bir Kişiye İsabet Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

ABD’de Mega Millions isimli loto çekilişinde haftalar devreden ve 1 milyar 337 milyon dolara ulaşan ikramiye İllinois eyaletinde bir kişiye çıktı. İkramiye loto tarihinin en büyük dördüncü rakamı olarak kayda geçti.

Chicago şehrinin kuzeybatısındaki bir benzin istasyonunda oynandığı belirtilen kuponun sahibinin henüz ikramiyesi için başvuruda bulunmadığı açıklandı. Kurallar gereği kazanan kişi eğer ikramiyesini toplu şekilde almak isterse kesintilerden sonra eline 780,5 milyon dolar nakit para geçecek. Eğer yıllar içerisinde taksitle almak isterse ikramiyenin tamamını alabilecek.

İkramiyeyi kazanan kişi yazılı olarak loto şirketine başvurması halinde ismi açıklanmayacak.

Mega Millions isimli loto çekilişinin 20 yıllık tarihinde ikramiye tutarı üçüncü kez bir milyar doları aştı.

Dün akşam yapılan çekilişte 13, 36, 45, 57, 67 ve Mega Ball 14 rakamları kazanan rakamlar olarak açıklandı. Çekilişin ardından gece saat 11’de Mega Millions’ın internet sitesi kuponunu kontrol etmek isteyenler nedeniyle kilitlendi.

Çekilişte ayrıca 6 kişi 2 milyon dolar, 20 kişi de birer milyon dolar ikramiye kazandı. Bu 26 kupondan 5’inin Florida’da satıldığı açıklandı.

Haftada iki kez çekilişi yapılan Mege Millions oyununda son 29 çekilişte ikramiye devretmişti.

Mega Millions’ta verilen en büyük ikramiye Ekim 2018’de 1 milyar 537 milyon dolar olarak kayda geçmişti.

VOA tarafından geçilen Loto Çekilişinde 1,337 Milyar $ Bir Kişiye İsabet Etti haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Loto Çekilişinde 1,337 Milyar $ Bir Kişiye İsabet Etti haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Loto Çekilişinde 1,337 Milyar $ Bir Kişiye İsabet Etti haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.