KIYMASIZ KARNIYARIK, İMANSIZ MÜSLÜMANLIK!

ABONE OL
01:20 - 01/12/2020 01:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Ekonomi zayıfladıkça ve borç çıkmazına girdikçe gelir seviyesi de düşer. Doğrusunu yapamadıysa yönetenler, suçu dış güçlere atacaksınız. Başka çaresi yok bu işin.

Neyse orasını anlatırım, şimdi Vatandaşı bilgilendirelim gecikmeden.

Diyelim ki 1660 TL maaş alıyorsunuz, emekleyen bir emekli olarak. Bırakın ıstakoz nasıl pişirilir diye anlatan yemek programlarını. O ıstakozun kıskacını bile göremeyeceksin hayat boyunca, ne diye izliyorsun!

Kıymasız karnı yarık tarifimi dikkatle dinleyin.

3 adet patlıcan içi

500 gr soğan

50 gr katı yağ

Saksıdan üç dal sarımsakç

Biraz salça acık baharat, bolca tuz …

3 Adet patlıcan içi dedim. Patlıcanı pişirmeden içini oyun. İç kısmı ile bir gün, dış kısmı ile de öbür hafta karnı yarık yapacağız. Neticede karnını yarıyorsak, içini de alma hakkımız doğuyor. Sonra soğanları soteliyoruz, biraz pembeleşene kadar. Saksıya sarımsak dikeceksiniz her lazım olduğunda üç beş yaprak koparıp kullanmak için. Salça ve baharatı da ekleyin. Şimdi en önemli yerine geldik.

Bakın burası çok önemli;

İç harcına bir yemek kaşığı tepeleme tuz atıp güzelce karıştırın. Bu yaptığınız yemek sofraya gelince o kadar tuzlu olacak ki ev sakinleri içerisindeki kıymanın olmayışını anlamayacaklar. Bolca içilen suyun verdiği şişkinlikle karınlar tıka basa doyacaktır.

“Her yemek tuzlu, her öğün ucuz “sloganımızı duyurabilirsek bütçeye büyük desteğimiz olacaktır. Ne pişirdin bas içine tuzu ne tadı anlaşılır nede kıyması. Haftaya da bol tuzlu balıksız balık buğulama tarifi vereceğim okuyuculara.

Gelelim İmansız Müslümanlık tarifimize;

Lideriniz yalan söylerse, kıvırırsa, dediklerinden dönerse hep yanında olun. Genel başkan ak derse bir şeye alkışlayın, üç gün sonra kara derse aynı şeye yine alkışlayın. Her dediğine gönülden inanın ve herkese de anlatın ne kadar başarılı olduğunu.

Kısacası lider döndükçe sizde dönek olun. Lider kadar hırsız, lider kadar yalancı olun. Hatta liderin yaptığı yanlışı ben anlatırsam bana da karşı çıkın. Liderinize yardımcı, yalaka birde “köpek “olun. Tabi ki karşılığında üç beş kuruş alacaksınız. Ya da çocuğa iş umudu için satın doğrularınızı. Yardım parasına da vazgeçebilirsiniz Memleketten.

Hani hurda metal verince karşılığında plastik leğen ya da mandal alırdık eskiden hatırladınız mı? İşte doğrularınızın hurdasını satın, üç kuruşluk mandal için.

İşte bu durumda da hakkı satan imansızlar ordusunda yeriniz hazır. Doğruyu desteklemeyenlerin Allah korkusu olmaz. Tövbe kapısı açık diyenlere de iki çift lafım olacak.

Doğrudur bu kapı “şirk “harici açık. Gönülden tövbenin kabul görme şansıda oldukça yüksek. Peki bu kapı sana açıksa, döneğe açıksa, hırsıza açıksa neden bu dinler arası kavga vardır anlamadım.

Her kes doğru yolu bulup tövbe hakkına sahip ise, bırakın isteyen istediği gibi yaşasın. Din ile devlet işlerini ayırın.

Ben yalancıları, dönekleri, hırsızların destekçilerini saygıyla selamlıyorum. Madem Yüce yaratıcı tövbe hakkı vermiş, benim ne haddime saygı duymamak. Benim derdim tövbeye kadar, bunlara ne olduklarını hatırlatmak!

Kıymasız karnıyarık, imansız Müslümanlık nasıl olur anladınız sanırım. Bol tuz atacaksınız, kimse ne yediğini anlamayacak. Bol yalan söyleyip kafaları karıştırırsanız, ne dediğinizde anlaşılmaz.

Bakın burası çok önemli;

Hem yerler,  hem dinlerler, hem de anlamazlar. Sen yeter ki ümit ver, anlasa da anlamazlar!

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.