*** Hürtürkel nihayet rahatladı: 7-3

*** Hürtürkel nihayet rahatladı: 7-3

ABONE OL
00:03 - 16/06/2019 00:03
*** Hürtürkel nihayet rahatladı: 7-3
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Hürtürkel nihayet rahatladı: 7-3

Berlin Landesliga temsilcimiz Hürtürkel beş hafta önce Al-Dersimspor karşısında aldığı mağlubiyetten sonra arka arkaya aldığı yenilgilere nihayet son verdi

hurt-nih-rahat-b1.jpgHürtürkel, Hertha BSC (Amateure) II takımını 7-3 mağlup ederek haftalar sonra aldığı galibiyet ve üç puanla rahatladı. Hürtürkel’in gollerini Mehmet (3), Yasin (2), Yusuf ve Murat attı.

Mutlak bir galibiyet için maça atak başlayan Hürtürkel ilk yirmi dakika içinde üç kesin gol pozisyonundan yararlanamadı. Hürtürkel’in ilk golü 38. dakikada Mehmet’den geldi ve skor 1-0 oldu. İlk yarının skorunu 43. dakikada Yasin attığı golle 2-0 olarak belirledi.

Hürtürkel ikinci yarının başında fırtına gibi esince arka arkaya goller geldi. Maçın 60. dakikasında Yasin, 72. ile 74. dakikasında Mehmet ve 77. dakikasında da Yusuf’un golleriyle skor 6-0 oldu. Bu dakikadan sonra defansa çekilen Hürtürkel, 80, 83 ve 86. dakikada üç gol yedi ve rakip skor 6-3 yaptı. Karşılaşmanın son dakikasında frikikten bir gol atan Murat maçın skorunu 7-3 olarak belirledi.

HÜRTÜRKEL: Tolga, Darko, Mehmet, Murat, Can, Cemal (Tolga Çanakçı), Eren, Tamer, Dalibor, Agi (Deniz), Yasin (Ufuk)

M. Sefa DOĞANAY – ha-ber.com 

hurt-nih-rahat-z.jpg

 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.