0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Herkes İçin Avrupa Vatandaşlığı, Marsili’nin Radikal Teklifi! Filozof Lorenzo Marsili, Avrupa vatandaşlığını AB üye devletlerinin ötesine genişletme fikrini öneriyor, potansiyel olarak Türkiye, İngiltere ve Ukrayna gibi ülkelerin vatandaşlarına.

Bu vatandaşlık kavramı geleneksel ulusal sınırlarla sınırlı değildir ve Avrupa genelinde birlik ve işbirliği sağlamanın bir yolunu sunabilir. Hatta siyasi çalkantı yaşayan ülkelerden olanları dahil etmek için bir model olabilir.

Bu fikir, geleneksel olarak ulus-devlet modeline dayanan alışılagelmiş vatandaşlık anlayışından önemli bir sapma temsil ediyor ve bugünün birbirine bağlı dünyasında Avrupalı olmanın ne anlama geldiğini yeniden tanımlayabilir.

IPN INTERNATIONAL PRESS NEWS AGENCY® tarafından geçilen Herkes İçin Avrupa Vatandaşlığı, Marsili'nin Radikal Teklifi! #avrupahaber #haberler haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Herkes İçin Avrupa Vatandaşlığı, Marsili'nin Radikal Teklifi! #avrupahaber #haberler haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.