HBB Başkanı Ertaş Akçelik’in Kız kardeşi Vefat Etti

HBB Başkanı Ertaş Akçelik’in Kız kardeşi Vefat Etti

ABONE OL
22:27 - 12/05/2021 22:27
HBB Başkanı Ertaş Akçelik’in Kız kardeşi Vefat Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Hamburg Beşiktaşlılar Birliği Ertaş Akçelik’in kız kardeşi 35 yaşındaki Hülya Akçelik, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşama veda etti.

Aynı zamanda Hamburg Türk Basın Birliği üyesi de olan Ertaş Akçelik’in, 9 yaşında bir kız çocuğu olan kız kardeşinin genç yaşta ölümü çevresindekileri üzüntüye ve yasa boğdu.

Yaklaşık 1 yıldır kanser teşhisi nedeniyle tedavi gören ve bir süre önce kendisine ilik nakli yapılan Hülya Akçelik’in İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini yumduğu belirtildi.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Hamburg Beşiktaşlılar Birliği Başkanı Ertaş Akçelik’in genç yaşta vefat eden kız kardeşinin ölümünün ardından sosyal medya hesabı üzerinden, Hamburg’da bulunan sivil-toplum kuruluşları ve kişilerden başsağlığı mesajları yağmaya başladı. Hamburg Türk Basın Birliği başkanı Emin Sağlık, Hamburg Fenerbahçeliler Derneği, Galatasaray Hamburg Derneği Yönetim Kurulu adına ard ardına başsağlığı mesajları yayınlandı. Konuyla ilgili Hamburg Beşiktaşlılar Birliği kurucu üyesi Ali Akdemir’de üzüntüsünü dile getirdi. Hamburg Beşiktaşlılar Birliği As başkanı Deniz Usta’da konuyla ilgili başkanlarıyla görüştükten sonra ayrıntılı bir açıklama yapacaklarını belirtti.

Merhumenin son yolculuğuna cenazesinin   önümüzdeki günlerde İstanbul’da bulunan aile mezarlığına defnedilmesi bekleniyor.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.