‘Haydi Sarıgerme´ye!’ – TUI, Ege´deki otellerini açtı

‘Haydi Sarıgerme´ye!’ – TUI, Ege´deki otellerini açtı

ABONE OL
18:16 - 06/06/2021 18:16
‘Haydi Sarıgerme´ye!’ – TUI, Ege´deki otellerini açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Daha önce Antalya´ya uçmaya başlayan TUI, şimdi de Almanya´nın beş farklı şehrinden Dalaman´a uçacağını bildirdi.

TUI, Antalya´dan sonra Bodrum, Dalaman ve İzmir´deki otel ve tesislerini açarak Dalaman´a uçmaya başladı. İlk otellerin önümüzdeki haftada Almanya´dan gelen ilk misafirlerine kapılarını açarken, otellerin büyük kısmı Temmuz´da açacak.

Almanların Türkiye´deki otellerin servisi ve geniş arazilerini sevdiklerini söyleyen TUI Deutschland Genel Müdürü Marek, Andryszak, “Büyük sayıda Alman tatilci, sonunda bir daha Türkiye´ye gidebileceklerini sabırsızlıkla bekledi” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye´nin Ege Bölgesi´nde bulunan destinasyonların tekrar müşteri sayısının yüksek olmasının nedeni belli: otellerin kalitesi çok iyi ve koylar rüya gibidir.”

Türkiye´nin eşsiz bir fiyat/performans oranının sunduğunu vurgulayan Andryszak, otel ve tatil köylerinin çok uygun fiyatlara sunulduğunu ekledi.

TUI, ilk başlangıçta 100 oteli açacak. İlk açan tesislerin arasında Bodrum´daki TUI Magic Life Bodrum yer almakta. TUI Blue otel zinciri beş otel ile start alacak. TUI´nin Türkiye´de anlaşmalı olduğu veya kendi işlettiği toplam 2,500 oteli var. Bunların Antalya bölgesinde bulunan bin tanesi şimdi bile açılmış durumda. (Tourexpi) Resim: TUI Group

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.