Gülşen’in Ev Hapsi Kararı Kaldırıldı

Gülşen’in Ev Hapsi Kararı Kaldırıldı

ABONE OL
12:19 - 12/09/2022 12:19
Gülşen’in Ev Hapsi Kararı Kaldırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Pop sanatçısı Gülşen’in ev hapsi kararı kaldırıldı. Şarkıcının avukatı Emek Emre tarafından ev hapsi kararına yapılan ikinci itiraz kabul edildi.

Şarkıcı Gülşen hakkında yaklaşık 4 ay kadar önce verdiği bir konserde sarf ettiği sözlerle, imam hatip liselilere yönelik olarak kullandığı sözler nedeniyle halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçlamasıyla soruşturma başlatılmıştı.

Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderilmiş tutukluluğuna yapılan itiraz değerlendirilerek tutukluluk kararı ev hapsine çevrilmişti.

Ev hapsi kararına Gülşen’in avukatı tarafından ilk itiraz reddedilmişti. Gülşen’in avukatı Emek Emre’nin sanatçının ev hapsinin kaldırılması konusunda yaptığı ikinci başvuru bugün kabul edildi. Buna göre Gülşen’in ev hapsi kararı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kaldırıldı.

Gülşen ev hapsi kararı nedeniyle bazı konserlerini iptal etmek zorunda kalmış. Sanatçının tutuklanması gibi ev hapsi cezası almasına da tepkiler yükselmişti.

VOA tarafından geçilen Gülşen’in Ev Hapsi Kararı Kaldırıldi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Gülşen’in Ev Hapsi Kararı Kaldırıldi haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Gülşen’in Ev Hapsi Kararı Kaldırıldi haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.