Nürnberg havalanı büyümeye devam ediyor

Nürnberg havalanı büyümeye devam ediyor

ABONE OL
22:54 - 02/05/2024 22:54
Nürnberg havalanı büyümeye devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg havalanı büyümeye devam ediyor. SunExpress güçlü gelişme gösterdi.

2023 yılında Nürnberg metropol bölgesi ve dışından 3,93 milyon yolcu seyahatleri için Albrecht Dürer Havalimanı’nı kullandı. Bu, yolcu sayısının 2022’ye kıyasla yüzde 19,9 arttığı ve 2019’un yıllık sonucunun yalnızca yüzde 4,4 altında olduğu anlamına geliyor.

Genel Müdür, “Bu, bölge halkı ve ekonomisi için tam gücümüze geri döndüğümüz anlamına geliyor” dedi. Dr. Michael Horn. İncelenen yılda, Grup düzeyindeki satış gelirleri yaklaşık 100 milyon Euro’ya ulaştı (önceki yıl yaklaşık 81,5 milyon Euro).

SUN EXSPRESS GÜÇLÜ GELİŞİM GÖSTERDİ

2023 yaz uçuş tarifesinin başlamasıyla birlikte, müşterilerin rahat bir şekilde uçuş yapmasına olanak tanıyan kendini kanıtlamış ve yeni çalışanlarla 2019 yılının yolcu hacmi sürekli olarak aşıldı. Alman iç trafiğinin azlığından kaynaklanan boşluk, turizmdeki başarılı satın almalarla telafi edildi. Ayrıca TUI Deutschland adına Corendon Airlines ve SmartLynx de Nürnberg’de konuşlu bir uçakla temsil edildi. SunExpress, Antalya ve İzmir hatlarında da çok güçlü bir gelişme gösterdi.

NAKİT AKIŞI

Nakit akışı 2023 yılında 10,4 milyon avro olarak gerçekleşti ve önceki yılın seviyesinin 9,3 milyon avro üzerinde gerçekleşti. Bu, 8,7 milyon euro tutarındaki yatırımın tamamının nakit akışından yapılabileceği anlamına geliyordu.

NÜRNBERG HAVAALANI ALAMANYA’DA BİRİNCİ

Nürnberg Havaalanı Almanya’da birinci, Avrupa’da ise ilk 10 arasında yer aldı. Nürnberg Havaalanı 2024 yılına kadar yaklaşık 4,1 milyon yolcu hedefliyor. Aktarılan yolcular Lufthansa ile Amsterdam, Paris, Frankfurt ve Türk Hava Yolları ile artan oranda İstanbul’daki merkezlere yayılıyor.

Daha fazla havayolu, daha fazla destinasyon, daha fazla yolcu

Nürnberg Havalimanı büyümeye devam ediyor

2023 yılında Nürnberg metropol bölgesi ve dışından 3,93 milyon yolcu seyahatleri için Albrecht Dürer Havalimanı’nı kullandı. Bu, yolcu sayısının 2022’ye kıyasla yüzde 19,9 arttığı ve 2019’un yıllık sonucunun yalnızca yüzde 4,4 altında olduğu anlamına geliyor. Genel Müdür, “Bu, bölge halkı ve ekonomisi için tam gücümüze geri döndüğümüz anlamına geliyor” dedi. Dr. Michael Horn. İncelenen yılda, Grup düzeyindeki satış gelirleri yaklaşık 100 milyon Euro’ya ulaştı (önceki yıl yaklaşık 81,5 milyon Euro).

Nürnberg Havaalanı Almanya’da birinci, Avrupa’da ise ilk 10 arasında yer aldı.

Nürnberg Havaalanı 2024 yılına kadar yaklaşık 4,1 milyon yolcu hedefliyor. Aktarılan yolcular Lufthansa ile Amsterdam, Paris, Frankfurt ve Türk Hava Yolları ile artan oranda İstanbul’daki merkezlere yayılıyor. İçinde

Taner TÜZÜN / NÜRNBERG/Fotoğraf: Nürnberg Havaalanı / Simon Rein

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.