‘Geçmiş Yıllara Göre Daha Güzel Bir Kış Geçireceğiz’

‘Geçmiş Yıllara Göre Daha Güzel Bir Kış Geçireceğiz’

ABONE OL
10:51 - 11/10/2022 10:51
‘Geçmiş Yıllara Göre Daha Güzel Bir Kış Geçireceğiz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bu yıl beklentilerin üzerinde iyi bir sezon geçiren turizm sektörü, iyi bir kış için de umutlu.

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ülkay Atmaca çok büyük beklentilerin olmasa da geçtiğimiz yıllara göre daha iyi bir 2022-2023 yılı kışı geçireceklerini düşündüklerini söyledi.

Türkiye’ye talep daha fazla!

“Ekim ilk yarısında olmamıza rağmen iyi gidiyoruz. Tesislerimiz dolu denebilecek seviyede devam ediyor. Beklentilerimizin üzerinde iyi bir ekim ayı geçiyor. İyi bir kış geçecek gibi görünüyor. İki hafta önce Düseldorf’daydım. Hem kongre, hem spor, dem de Rusya ve Avrupa’dan gelecek misafir anlamında geçmiş yılara daha nazaran daha iyi bir kış geçecek. Çok büyük beklentilerimiz yok. Abartıldığı kadar milyonlarca insan gelmeyecek tabii ki ama geçmiş yıllara oranla Türkiye’ye talep daha fazla. Uçak planları hem Corendon hem Sunexpress ‘in buna göre olduğunu görüyorum. Ne kadar uçak olursa o kadar fazla tatilci gelecek. Geçtiğimiz yılara göre daha iyi bir 2022-23 yılı kışı geçireceğimizi düşünüyorum”

Kış döneminde, Belek’in diğer destinasyonlara göre bir adım önce olduğunu düşünüyorum!

“ Özellikle Belek’de çok fazla FİFA standartlarımızda sahalarımız var. 18 tane golf sahamız var. Tüm bunlar bir araya geldiğinde özellikle golf, futbol ve tenis anlamında Belek’in diğer destinasyonlara göre bir adım önce olduğunu düşünüyorum. Planlarda zaten bu yönde. En iyi yılımı 2019’un kışının ve 2022 yılının başlangıcındaki rakamlara çok rahat ulaşacağımızı görüyoruz. Hem Avrupa’dan gelen misafir, hem Rusya’dan gelen misafir, hem spor, kongre ve fuar için gelen misafir sayısında büyük artış olacak gibi görünüyor. Şu anda golf başladı. Dünya kupasının ilk defa kışın yapılacak olması nedeniyle de farklı planlamalar var. Bunun da buradaki sahalara pozitif yansıyacağını düşünüyorum” (Halil Öncü)

Videohttps://www.youtube.com/watch?v=2LY2nOidx7c

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.