Ertan Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Ertan Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı!

ABONE OL
23:22 - 23/03/2021 23:22
Ertan Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Balıkesir Kozpınar köyü doğumlu ve uzun yıllardır Hamburg’da yaşayan 52 yaşındaki 4 çocuk babası Ertan Yıldız, kansere yenik düşerek vefat eti.

2,5 ay önce kanser teşhisi konan ve bir süredir Albertinen hastanesinde Kemoterapi tedavisi de gören Ertan Yıldız, 27 Şubat Cumartesi günü sabaha karşı evinde yaşama veda etti.

Ölümüyle kendisini tanıyanları ve aile yakınlarını üzüntüye boğan Yıldız’ın cenazesi 3 Mart Çarşamba günü, sosyal mesafe ve maske kuralına uyan kalabalık bir insan topluluğu tarafından Ojendorf’ta bulunan Müslüman mezarlığında toprağa verildi.

Çevresinde efendi kimliğiyle tanınıp, sevilen sayılan bir kişiliğe sahip olan Ertan Yıldız’ın mezarlıkta son yolculuğuna uğurlanmasının ardından, eşi Sevgi, annesi Meryem, babası Şahin kardeşleri Nesrin, Sevgi, Vedat ve çocukları Fevzi, Hakan, Sıla, Atilla gelen taziyeleri kabul ettiler.

Çok erken gelen ölüm karşısında son derece üzgün görünen aile bireylerini teskin etmek güç oldu.

MEZARI ÇİÇEKLERLE DONATILDI

Ölüm son uyku değil, son uyanıştır. Walter Scott

Herkesin ölümü farklı farklı olur. Kimisi hiçbir şey hissetmez. Öleceğini anlamaz. Ölüm aniden gelir. Hazırlıksızdır. Vedalaşamaz, vasiyetini söyleyemez. Belki olgun yaşta da değildir. Ama bu iş, böyle işte. Geleceğinde mazeret dinlemez. Niçin sorusunun cevabını vermez. Aslında ölen çaresiz olduğu gibi, ölüm de çaresizdir.

Balıkesirli Ertan Yıldız’ın ölümü de böyle çok ani geldi. Yıldız’ın kanser hastalığını öğrenip onunla yüzleşmesiyle, hayattan kopması arasında sadece 2, 5 aylık bir süre geçti. Acısıyla, tatlısıyla 52 yıla sığan bir ömür Öjendor mezarlığında son buldu. Geride sevdiklerini hüzün ve gözyaşları içerisinde bırakarak giden bir Ertan Yıldız geldi göçtü şu fani dünyadan.

Koronavirüs pandemi koşulları nedeniyle kalabalık ve toplu cenaze töreni yapamadıklarını açıklayan Ertan Yıldız’ın ailesi, üzüntü ve başsağlığı dileklerini ileten herkese teşekkür ettiler.

Çevresinde çok sevilen ve normal şartlarda çok sayıda kişinin katılması beklenen Yıldız’ın son yolculuğuna uğurlandığı cenaze töreninde, yakın aile bireyleri mezarı âdeta çiçek bahçesine döndürdüler.

GÜLE GÜLE ERTAN YILDIZ; IŞIKLAR İÇERSİNDE UYU!

SEN BİZİ HİÇ İNCİTMEDİN, TOPRAK’TA SENİ İNCİTMESİN!

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.