Alman seyahat acenteleri yüksek talep bildirdi

Alman seyahat acenteleri yüksek talep bildirdi

ABONE OL
10:06 - 09/02/2022 10:06
Alman seyahat acenteleri yüksek talep bildirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Favori destinasyon: Akdeniz.

İnsanların yeniden tatile uçma arzusu ve cesareti her gün artıyor. Seyahat acentesi sahipleri memnun, “Nihayet bizde yine bir şeyler oluyor, sonunda iptallerden çok rezervasyon alıyoruz oluyor” diyerek iyi bir sezon bellediklerini vurguladılar.

Almanlar görünüşe göre Korona korkularından kurtuldu.

Birçoğu aşılanıyor ve güçlendiriliyor, omikron daha az tehlikeli görünüyor ve federal eyalet hükümetleri yavaş yavaş korona önlemlerini yeniden kaldırıyor. Son üç haftadır insanların yeniden rezervasyon yapmaya cesaret ediyor.

“Hayat devam etmeli”

Seyahat acenteleri çalışanları kısa çalışmadan kurtuluyor.

NDR Schleswig-Holstein tarafından bölgede yapılan bir araştırmaya göre, yaklaşık 20 seyahat acentesi rezervasyonların yeniden arttığını bildirdi.

Karantinalar ve rezervasyon eksikliği nedeniyle kısa süreli çalışmaya gönderilen çalışanlar yeniden tam gün çalışılmaya başladı

Sıcak tatil destinasyonları: 2022 yılının kazananları olacak

Aileler “ Hadi gidelim” diyor

Pandeminin bitişi ile iki yıl sonra birçok hanede yaz dileği “Hadi gidelim” oldu. Bunun nedeni: “Çok sayıda aile ve çocukları artık aşılanmış durumda” olmasında kaynaklanıyor.

Daha fazla seyahat teklifi, daha fazla uçuş – iki yıllık küçülmenin ardından havacılık ve turizm büyük bir artış planlıyor.

Almanların % 84’ü için fiyat ve esneklik en önemli rezervasyon kriteri

Pandemiden bu yana, seyahat rezervasyonu yapmak isteyen herkes için esnek paketler önemli bir kriter oldu. Ücretsiz iptal hakkı çok önem arz ediyor, ancak dikkat özellikle yapılan yeni fiyat indirimlerinde yolcuların önceden almış olduğu paketi iptal edip ucuzlayan tatile yöneldiği görülmektedir. Resim: © AA

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.