Akay Turizm Sherwood Exclusive Kemer Otelde Novaturas ve alt acentalarını ağırladı

Akay Turizm Sherwood Exclusive Kemer Otelde Novaturas ve alt acentalarını ağırladı

ABONE OL
17:00 - 04/11/2023 17:00
Akay Turizm Sherwood Exclusive Kemer Otelde Novaturas ve alt acentalarını ağırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

20-24 Ekim tarihleri arasında Akay Turizm’in uzun yıllardır değişmeyen tek partneri olan Baltık ülkelerinin önde gelen lider ulusal tur operatörü Novaturas’ın çalışanları, yöneticileri ve üst yönetim kadrosu Sherwood Exclusive Kemer Oteli’nde muhteşem bir tatil deneyimi yaşadı ve aynı zamanda etkili bir takım çalışması gerçekleştirdi.

Organizasyonun son günü  düzenlenen gala gecesinde ise Akay Travel ve Sherwood Exclusive Kemer, özel plaketlerle ödüllendirildi. Canlı müzikle, dansla  ve çeşitli etkinliklerle süslenen ve nefis yemeklerin sunulduğu bu etkinlik, katılımcılara unutulmaz anılar yaşattı.

Sherwood Exclusive Kemer Oteli yetkilileri, Novaturas ekibini ağırladıkları için memnuniyetlerini ifade ederken, organizasyonun başarısına katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.

Organizasyonun ardından Novaturas ekibi, sektördeki paydaşları ile bir araya gelmek ve sezon değerlendirmesi yapmak için Antalya Turizm Fuarı’na katıldı.

Akay Travel Genel Müdürü Deniz Yolaç, organizasyon hakkında şunları söyledi: “Bu organizasyon, partnerimizin başarılarına katkıda bulunacak bir deneyim oldu. Sherwood Oteller grubunun da desteği ile katılımcılar arasında işbirliği ve takım ruhunu daha da ileriye taşımak için harika bir fırsat oluşturduk.   Antalya Turizm Fuarı’na katılarak sezon değerlendirmesi yapmak, önümüzdeki sezonla ilgili görüşmeler yapmak da önemliydi ve bu organizasyonun da vermiş olduğu enerji ile birlikte daha güçlü bir şekilde ilerlemeye hazırız.” (Tourexpi)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.