0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

13 Şubat 2024 Haber Özetleri Antalya’da Sahile Vuran Cesetlerin Sırrı

Antalya’nın Konyaaltı Sahili’nde sabah saatlerinde korkunç bir keşif yapıldı. İşçiler, su içinde hareketsiz yatan bir kişiyi fark etti ve hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Sahil Güvenlik ekipleri, 25-30 yaşlarındaki bir erkek cesedi çıkardı. Üzerinde kimlik bulunmayan ve bileğinde Atatürk dövmesi olan bu ceset, son bir ayda sahillere vuran dokuzuncu ceset oldu. Olayın ardındaki sır perdesi aralanırken, bu trajedinin sebebi araştırılıyor.

AB’de Tecavüz Tanımı Anlaşmazlığı

AB ülkeleri, kadına yönelik şiddetle mücadelede önemli bir adım attı, ancak tecavüz tanımı konusunda anlaşamadı. 27 üye ülkeden 13’ü ortak bir tanıma onay verirken, diğerleri çekimser kaldı. Bu durum, “sadece evet, evettir” ilkesinin AB genelinde uygulanması yolundaki umutları suya düşürdü. Kadın hakları savunucuları, tecavüz tanımının netleştirilmesi çağrısında bulunuyor.

IPN INTERNATIONAL PRESS NEWS AGENCY® tarafından geçilen 13 Şubat 2024 Haber Özetleri #avrupahaber #haberler #haberözetleri haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. 13 Şubat 2024 Haber Özetleri #avrupahaber #haberler #haberözetleri haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.