Yavuz sondaj gemisi Taşucu Limanı’na döndü

Yavuz sondaj gemisi Taşucu Limanı’na döndü

ABONE OL
02:56 - 07/10/2020 02:56
Yavuz sondaj gemisi Taşucu Limanı’na döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Doğu Akdeniz’de çalışma yapan Yavuz sondaj gemisinin Mersin’in Taşucu Limanı’na döndüğünü duyurdu. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından yapılan açıklamada, “Yavuz Sondaj Gemisi, 24 Nisan’da Selçuklu-1 kuyusunda başladığı çalışmalarını tamamlayarak, bir sonraki görevine hazırlık, bakım ve ikmal işlemleri için Taşucu Limanı’na döndü. Liman’daki hazırlık faaliyetlerinin ardından, Yavuz yeni lokasyonda sondaj faaliyetine devam edecek” denildi.

Yavuz Sondaj Gemisi, 24 Nisan’da Selçuklu-1 kuyusunda başladığı çalışmalarını tamamlayarak, bir sonraki görevine hazırlık, bakım ve ikmal işlemleri için Taşucu Limanı’na döndü.

Liman’daki hazırlık faaliyetlerinin ardından, Yavuz yeni lokasyonda sondaj faaliyetine devam edecek. pic.twitter.com/ZyFkPqEja9

— Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı (@TCEnerji) October 5, 2020

Türkiye, eylül ortasında yayınladığı Navtex’le, Doğu Akdeniz’de çalışma yapan Yavuz sondaj gemisinin görev süresinin 12 Ekim’e kadar uzatıldığını açıklamıştı.

soL haber portalı tarafından geçilen Yavuz sondaj gemisi Taşucu Limanı’na döndü haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Yavuz sondaj gemisi Taşucu Limanı’na döndü haberi web sayfamıza otomatik olarak SOL haber sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Yavuz sondaj gemisi Taşucu Limanı’na döndü haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.