Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması

Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması

ABONE OL
11:02 - 29/04/2024 11:02
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Ödüller törenle verildi.

2009 yılından bu yana geleneksel olarak her yıl düzenlenen Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nın 15’incisinde dereceye girenlere ödülleri Antalya’da yer alan ASKA Lara Otelinde düzenlenen törenle verildi.

“Gençler” ve “Yetişkinler” olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmaya bu yıl  46 farklı ülkeden 359 karikatür sanatçısı toplam 638 eserle katıldı.

Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nın Koordinatörü Prof. Dr. Nazmi Kozak, yaptığı açıklamasında,” Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nın ödül törenini yaptık.Dostlarımız bizi bugün yalnız bırakmadılar. Bu yarışma turizm alanında düzenlenen tek yarışma. Her yıl farklı bir temada düzenleniyor. Bu yıl turistlerin yerli halkla ilişkileri konusu tem olarak alındı. Karikatür sanatçılarımız da bu konuda çizimde bulundular. Öncü bir çalışma, öncü bir yarışma olduğunu düşünüyorum. “dedi.

Yarışmada ödül alan isimler ve ülkeleri ise şu şekilde belirlendi:

Gençler Kategorisi

  1. Ümmühan Zeynep Akyürek (Türkiye)
  2. Sudenur Küçükbaş (Türkiye)
  3. Işıl Efe (Türkiye)

Yetişkinler Kategorisi

  1. Luc Vernimmen (Belçika)
  2. Alla& Chavdar Gergeievi çifti (Bulgaristan)
  3. Evzen David (Çek Cumhuriyeti)

Prof. Atila Özer Özel Ödülü

DORU Axinte (Romanya)

Karikatür Eğitimine katkı ödülü

Aşkın Ayrancıoğlu ve Musa Gümüş

(Halil Öncü)

TOUREXPI tarafından geçilen Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.