Trump 454 milyon dolarlık cezaya itiraz etmek için teminat bulamıyor

Trump 454 milyon dolarlık cezaya itiraz etmek için teminat bulamıyor

ABONE OL
10:34 - 19/03/2024 10:34
Trump 454 milyon dolarlık cezaya itiraz etmek için teminat bulamıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

New York’taki davada 454 milyon dolar para cezasına çarptırılan eski ABD Başkan’ı Donald Trump karara itiraz etmek için gerekli tutarı bulamadı. Konuyla ilgili açıklama avukatlarından geldi.

Trump Organizasyon şirketi, dolandırıcılık davasında mal varlıklarını gerçek değerinin üzerinde göstererek uygun krediler almakla suçlandığı davada suçlu bulunmuş ve şirket 454 milyon dolar ödemeye mahkum edilmişti.

Hakim Arthur Engoron 16 Şubat’ta Trump’ın mal varlığı değerlerini yanlış beyan ederek banka ve sigortacıları dolandırdığı kararına varmıştı.

Avukatları Trump’ın 454 milyon dolarlık cezaya itiraz etmek amacıyla teminat elde etme çabasının 30 garantör şirket tarafından reddedildiğini belirtti.

Eski Başkan cezaya itiraz ederken mal varlıklarına el koyulmasını önlemek için ya bu paranın tamamını cebinden ödemek ya da teminat göstermek zorunda.

Avukatları, çocuklarından ikisinin ve diğer Trump şirketi yöneticilerinin dört ayrı komisyoncudan 30 şirketle temas ettiğini ama başarılı olamadıklarını kaydetti.

Eğer Trump itirazını kaybeder ve ceza tutarını ödeyemezse teminat şirketi ceza meblağını ödemekle yükümlü.

77 yaşındaki Trump yanlış yapmadığını ve karara itiraz edeceğini belirtiyor.

25 Mart tarihine kadar nakit ödeme ya da bir teminat göstermek zorunda.

Aksi durumda mal varlıklarına el koyulması ihtimaline daha da yaklaşılıyor.

VOA tarafından geçilen Trump 454 milyon dolarlık cezaya itiraz etmek için teminat bulamıyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Trump 454 milyon dolarlık cezaya itiraz etmek için teminat bulamıyor haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Trump 454 milyon dolarlık cezaya itiraz etmek için teminat bulamıyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.