Salgın Taksim’deki Kalabalığı Engellemedi

Salgın Taksim’deki Kalabalığı Engellemedi

ABONE OL
20:47 - 29/10/2020 20:47
Salgın Taksim’deki Kalabalığı Engellemedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Corona virüsü vakalarının son bir haftada yüzde 62 oranında arttığı İstanbul’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle resmi tatili fırsat bilenler, salgın riskine rağmen Taksim Meydanı’na ve İstiklal Caddesi’ne akın etti. Meydan ve caddede dolaşan insanların zaman zaman sosyal mesafe kurallarına uymadığı bazılarının ise maske takmadığı görüldü.

Türkiye’de Corona vakalarının yüzde 40’ının görüldüğü İstanbul’a gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün yaptığı açıklamada İstanbul’da durumun kontrol altına alınmaması halinde salgının korkutucu bir boyuta ulaşacağı uyarısında bulunmuştu. Yapılan uyarılara rağmen insanların dışarıda kalabalık görüntüler oluşturması, bu uyarıların dikkate alınıp-alınmadığı konusunda akıllarda soru işareti bıraktı.

VOA tarafından geçilen Salgın Taksim’deki Kalabalığı Engellemedi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Salgın Taksim’deki Kalabalığı Engellemedi haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Salgın Taksim’deki Kalabalığı Engellemedi haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.