Berlin Yunus Emre Enstitüsü’nde ‘23 Nisan Çocuk Şenliği’

Berlin Yunus Emre Enstitüsü’nde ‘23 Nisan Çocuk Şenliği’

ABONE OL
21:09 - 25/04/2024 21:09
Berlin Yunus Emre Enstitüsü’nde ‘23 Nisan Çocuk Şenliği’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin Yunus Emre Enstitüsü çocukların çeşitli faaliyet ve etkinliklerle hoşça vakit geçirdiği güzel ve anlamlı bir ‘23 Nisan Çocuk Şenliği’ düzenledi.

 

Şenliğe, 24. dönem İstanbul Milletvekili ve Yunus Emre Enstitüsü Denetleme Kurulu Üyesi Ali Özgündüz, T.C. Berlin Başkonsolosu İlker Okan Şanlı, THY Berlin Müdürü Zekeriya Kuruçam ve Berlinli çocuklar ise aileleri ile katıldı.

Başkonsolos Şanlı şenlikte yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı ülkemizden binlerce kilometre uzakta olsak da, büyük bir coşku ve mutlulukla kutluyoruz.

Türk tarihinin dönüm noktalarından olan, Gazi Meclisimizin kuruluşunun 104. Yıldönümünde mutluyuz, gururluyuz. Bu özel günde Berlin Yunus Emre Enstitüsü’nün evsahipliğinde çeşitli etkinlik ve faaliyetlerle çocuklarımızın bayram sevincinin pekişeceğine inanıyoruz. Bu anlamlı program için Berlin Yunus Emre Enstitüsü’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Haber ve Fotoğraflar: Hüseyin İşlek

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.