RTK Danışma Kurulu Başkanlığına Sören Hartmann getirildi

RTK Danışma Kurulu Başkanlığına Sören Hartmann getirildi

ABONE OL
16:06 - 24/11/2023 16:06
RTK Danışma Kurulu Başkanlığına Sören Hartmann getirildi
1

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’nın en büyük tur operatörleri TUI ve DER Touristik’te uzun yıllar tepe yöneticiliği yapan Alman Turizm Endüstrisi başkanı (BTW) Sören Hartmann, RTK’nın dört kişilik danışma kurulunun başkanlığına getirildi.

Veri probleminin bir sonucu olarak seyahat acentesi koperasyonu RTK, „yapılar ve süreçlerin güçlendirilmesi“ için bağımsız bir danışma kurulu oluşturacağını duyurmuştu. Bu kurul, bağımsız olarak hareket edecek ve yeni yürürlüğe giren uyum kurallarını denetleyecek. Danışma kuruluna seçilen üyeler Alman seyahat endüstrisinin tanıdık yüzlerinden oluşuyor.

RTK, kurulun atamasına ilişkin bildiride „turizm, teknoloji, uluslararası ağlar, uyum ve strateji alanlarındaki geniş uzmanlık ve uluslararası deneyim”i önemseyerek bir kurul oluşturulduğunu“ bildirdi.

Yeni danışma kurulu çalışmalarına yılın başından itibaren başlayacak.

RTK danışma kurulu başkanlığını Almanya Turizm Endüstrisi çatı kuruluşu BTW’nin de başkanlığını yapan eski DER Touristik Group CEO’su ve Rewe Group Turizm Yönetim Kurulu Üyesi, Sören Hartmann üstlenecek.

Kurula, Iberostar’ın EMEA Bölgesi Ticari İcra Başkan Yardımcısı Finn Ackermann, uzun yıllar Thomas Cook’ta görev yapmış Günter Geske ve eski Avrupa Seyahat Sigortası Turizm Müdürü Hans Stadler eşlik edecek.

RTK Genel Müdürü Thomas Bösl, “yeni oluşan danışma kurulu seyahat acentesi üyelerimizin uluslararası bağlantılarının, RTK’nın başarılı yolunu sürdürmemize ve dağıtım alanındaki üstün konumumuzu pekiştirmemize yardımcı olacağını” inandığını vurguladı.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.