*** Rap müziği için söz yarışması

*** Rap müziği için söz yarışması

ABONE OL
23:09 - 13/09/2010 23:09
*** Rap müziği için söz yarışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Rap müziği için söz yarışması


Alman hükümetinin uyumdan sorumlu devlet Bakanı Maria Böhmer, öğrencilere, rap müziği için yazdıkları şarkı sözleri ile ”Respekt 2010” adlı uyum yarışmasına katılmaları çağrısında bulundu

Böhmer, Başbakanlıkta sanatçı Tyron Ricketts ile birlikte düzenlediği toplantıda, bu yarışma ile gençlerin ilgisini uyum konusuna çekmeyi ümit ettiklerini söyledi.

Herkesin ön yargıları yıkmaya, engelleri aşmaya ve kafalardaki duvarları kaldırmaya yardımcı olabileceğini ifade eden Böhmer, karşılıklı anlayışın ve hoşgörünün birlikte yaşamın ön şartı olduğunu kaydetti.

Böhmer, her bireyin kendi çevresinde örnek olması gerektiğini belirterek, ”Respekt 2010” uyum ödülünün bunu teşvik edeceğini ifade etti.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin, kaydettikleri şarkı sözlerini 1 Kasım 2010 tarihine kadar www.respekt2010.de adlı internet sayfasına yükleyebilecekleri, ön elemede seçilen en iyi şarkı sözlerinin aynı sayfada yayınlanacağı belirtildi. Yarışmanın galibinin, sayfayı ziyaret edenlerin oyları ile belirleneceği bildirildi.

Ödül töreninin 8 Aralık 2010 tarihinde başbakanlıkta yapılacağı açıklandı. (aa)

Erbil BAŞAY – Berlin 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.