Manisa Soğuk Seramik Sergisine Ev Sahipliği Yapıyor

Manisa Soğuk Seramik Sergisine Ev Sahipliği Yapıyor

ABONE OL
20:45 - 25/04/2024 20:45
Manisa Soğuk Seramik Sergisine Ev Sahipliği Yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Manisa’da mesir şenlikleri çerçevesinde 23.04.2024 günü başlatılan kültürel ve sanatsal etkinlikler devam ediyor.

Yeni Han’da pazar gününe kadar sürecek olan seviye yoğun ilgi var. Soğuk Seramik çalışmasına üç ay önce başlayan kursiyerlerin eserleri göz kamaştırdı.

Sanat severler, birçok bitki, meyve, çiçek ve ağacı soğuk seramikten yapılmasına rağmen aslından ayır etmekte zorlandılar.

Kurs öğretmeni; Kısa sürede el becerileri ve görsel hafızaları sayesinde kısa sürede kursiyerlerin başarı çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Soğuk Seramik tutkunları uğradıkları stantta sergiyi hayranlıkla izleyerek, sergideki ürünler hakkında bilgiler aldılar.

Kursa katılan kadınlar konu hakkındaki düşüncelerini şöyle dile getirdiler:

Aynur Bayram:

“(Kursiyer) Öğretmenimizin ilgi ve bilgi kaynağının güçlü olması biz kursiyerler için şan oldu. Kısa sürede kursa başladığımız ana kadar bilgimiz olmayan Soğuk Seramik çalışmasını üç ay gibi kısa bir dönemde temel çalışma etabını tamamladık. Ürünlerimizin bugün sergide sanatseverlerce incelenmesi, bizlere ürün hakkında soru sorulması bizleri mutlu ediyor.”

 

Nagihan Zümbül:

“(Kursiyer) Öğretmenimiz kursa katılan öğrencilerini tanıyınca her öğrenciye özenle zaman ayırarak yeteneklerine göre yönlendirdi. Birlikte bize göre başarılı çalışmalar yaptık. Çalışmalarınızı bir ileri boyuta taşımak için araştırmalar yapıyor, kendimizle yarışıyoruz. Gelecekte daha verimli sergiler açmayı hedefliyoruz.”

 

Süheyla Gültekin:

“(Kursiyer) İlk başladığımız gibi ne kadar bilmediğimiz Soğuk Seramik sanat alanında üç ay çalışma sonucu sergi açmayı başardık. Başarımıza öncelikli öğretmenimizin ilgisi, kursiyerlerin bilgi paylaşımı ve dayanışmayla ekip çalışması belirleyici oldu. Sergimizin gezilmesi, ürünlerimizin ilgi görmesi bizleri butlu ediyor.”

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.