Kanada Başbakanı Trudeau: Yeter artık, eve gidin ve orada kalın

Kanada Başbakanı Trudeau: Yeter artık, eve gidin ve orada kalın

ABONE OL
20:21 - 23/03/2020 20:21
Kanada Başbakanı Trudeau: Yeter artık, eve gidin ve orada kalın
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, koronavirüs konusunda alınan önlemleri dinlemeyenlere seslenerek, ‘Yeter artık, eve gidin ve orada kalın’ dedi.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, koronavirüsle ilgili bilgilendirmede bulunmak üzere basın açıklaması yaptı.

Sputnik’in haberine göre, Trudeau, evde kalın çağrısına uymayanlara ”Yeter artık, eve gidin ve orada kalın. Hepimizin ihtiyacı olan şey bu” şeklinde seslenerek, ”Koronavirüsle mücadele için bizi dinlemek sizin göreviniz, evde kalmak bu amaca hizmet etmenin en iyi yoludur” ifadesini kullandı.

”Her yerde kendilerini yenilmez sanan insanların fotoğraflarını görüyoruz. Yenilmez değilsiniz” diyen Trudeau, ”İnsanları riskler konusunda daha fazla eğiterek ya da onları kurallara uymaya zorlayarak bu durumu kontrol altına alacağız” şeklinde konuştu.

Kanada Halk Sağlığı Ajansının verilerine göre, ülke genelinde 569 olan vaka sayısı 1298’e, ölenlerin sayısı 10’dan 19’a yükseldi.

 

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.