İsrail Başbakanı ve Abu Dabi Veliaht Prensi Biraraya Gelecek

İsrail Başbakanı ve Abu Dabi Veliaht Prensi Biraraya Gelecek

ABONE OL
15:41 - 12/10/2020 15:41
İsrail Başbakanı ve Abu Dabi Veliaht Prensi Biraraya Gelecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İsrail Bakanlar Kurulu’nun Birleşik Arap Emirlikleri’yle normalleşme anlaşmasını onaylamasının ardından İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Abu Dabi Veliaht Prensi’yle kısa süre içinde biraraya geleceğini açıkladı.

Netanyahu, normalleşme anlaşmasının onaylanmasının ardından Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayid El-Nahyan’la bir telefon görüşmesi yaptı. Telefon görüşmesinde iki lider, en kısa sürede biraraya gelmek konusunda uzlaştı.

El-Nahyan ve Netanyahu’nun telefon görüşmesinde ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve bölge barışı konularını ele aldıkları belirtildi. İsrail Başbakanı Netanyahu veliaht prensi İsrail’a davet ettiğini, Prens’in de kendisini Abu Dabi’ye davet ettiğini söyledi.

İsrail ve Birleşik Arap Emirlikleri arasında ilişkilerin normalleştirilmesi anlaşması 15 Eylül’de imzalanmıştı.

VOA tarafından geçilen İsrail Başbakanı ve Abu Dabi Veliaht Prensi Biraraya Gelecek haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İsrail Başbakanı ve Abu Dabi Veliaht Prensi Biraraya Gelecek haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İsrail Başbakanı ve Abu Dabi Veliaht Prensi Biraraya Gelecek haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.