“Hamas saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti”

“Hamas saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti”

ABONE OL
16:24 - 17/10/2023 16:24
“Hamas saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İsrail, Hamas saldırılarında hayatını kaybeden Türk vatandaşı sayısını 3 olarak güncelledi.

İsrail hükümeti basın dairesi, Hamas’ın 7 Ekim’deki İsrail saldırılarında hayatını kaybeden ve kaybolan yabancı ülke vatandaşlarına ilişkin tablosunu güncelledi.

Buna göre tabloda, Hamas saldırılarında ölen Türk vatandaşlarının sayısının 3 olduğu belirtildi.

İsrail’in geçen hafta yayınladığı ilk tabloda saldırılarda 1 Türk vatandaşının hayatını kaybettiği, 1 Türk vatandaşının da kayıp olduğu bilgisi yer alıyordu.

İsrail’in Ankara Büyükelçiliği de tabloyu sosyal medya hesabından paylaşarak, “Hamas’ın 7 Ekim saldırılarında 40 yabancı ülkeden 196 kişinin hayatını kaybettiği, 96 yabancı ülke vatandaşından da haber alınamadığını” kaydetti.

Elçilik paylaşımında, “Terör ve teröristler din, dil, ırk ayrımı gözetmiyor. Terörü yenmek, ancak tüm dünyanın ortak mücadelesi ile mümkün” ifadesini kullandı.

Hamas’ın 7 Ekim’de İsrail’e saldırmasının ardından, İsrail’in Gazze’ye yönelik yoğun hava operasyonu sürüyor.

VOA tarafından geçilen “Hamas saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “Hamas saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan “Hamas saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.