ELALARINI YAVRUM ELALARINI ALLAH VERSİN BELLALARINI

ABONE OL
11:32 - 23/10/2020 11:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Sevgili Tolga Çandar’dan dinlemiştim, bir gün bir radyo programına konuk olur, istekler bölümünde radyoya bir bayan bağlanır, bir istekte bulunur, boşandığım eşimin ailesi için bir türkü isteğinde bulunacağım der.

Spiker bravo vallahi, eşinizle ayrılmışsınız fakat hala ne güzel onlar için istekte bulunabiliyorsunuz, buyurun isteğinizi alalım deyince, telefonun öbür ucundaki bayan, büyük kayın biraderim, küçük kayın biraderim, kaynanam ve eniştem için ellalarını yavrum ellelarını Allah versin belalarını çalar mısınız der.

Memleketin her tarafı mizah, Sayın Cumhurbaşkanı darbeyi kayın biraderinden öğrenir, Din şurasındaki konuşmasını dinledim, Provokatör bazı kesimler Ali’siz Aleviliği körükleyip oyun oynamaya çalışıyorlar, bu milleti ayrıştırıyorlar diyor ve ekliyor.

Benim bir kayın biraderimin ismi Hasan, bir kayın biraderimin ismi Hüseyin, bir kayın biraderimin ismi Ali bu şiia olanlarda bile yok, kapısına işaret vurulan, Alevi aileler için emniyet güçleri araştırıyor”, Diyanetin atığı büyük adımla 82 milyonun cumhurbaşkanı olarak herkesi kucaklayacağız, Çorum’u; Maraş’ı unutmadık diyor.

17 senedir Alevilere yönelik sadece ajitasyon yaptınız, hatta yargıda Alevi dedelerinden hicazet alacak değiliz, deyip tüm Alevilerin görevlerini sonlandırdınız.

Dede geçinen iki Hızır Paşa bulup açılım yapıyoruz deyip, vergisini aldığınız bu topluluğa sözde şirin görünmeye çalışmanıza Alevilerin büyü bir kısmı inanmıyor ve sizin söylemlerinizi samimi bulmuyor.

Kayın biraderlerinizin isimlerinin Hasan, Hüseyin, Ali olması bir şeyi değiştirmiyor.

Önemli olan kul hakkı yememek, tüm inanç gruplarına aynı nazarda bakmak.

Yoksa bu millet tüm kayın biraderlere ellalarını yavrum ellalarını, Allah versin belalarını türküsünü söyler.

Ali Sönmez

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.