Dışişleri Bakanlığı’ndan Ukrayna’ya Seyahat Uyarısı

Dışişleri Bakanlığı’ndan Ukrayna’ya Seyahat Uyarısı

ABONE OL
18:58 - 12/02/2022 18:58
Dışişleri Bakanlığı’ndan Ukrayna’ya Seyahat Uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı operasyon düzenlemesi olasılığı artarken Türk Dışişleri Bakanlığı da vatandaşlara yönelik bir uyarı mesajı yayımladı. Mesajda, mecbur kalmadıkça Ukrayna’nın Doğu bölgelerine seyahat edilmemesi istendi.

Türk Dışişleri Bakanlığı resmi Twitter hesabından Ukrayna’ya yönelik bir seyahat uyarısı yayımladı. Konuya ilişkin paylaşılan açıklamada “Ukrayna’daki güvenlik durumu ülkemizce yakından takip edilmektedir. Bu çerçevede, vatandaşlarımızın Ukrayna’nın Doğu sınırındaki bölgelerine mecbur kalmadıkça seyahat etmekten imtina etmeleri tavsiye edilmektedir. Vatandaşlarımızın şahsi güvenlikleri için mümkün olan tüm tedbirleri almaları ve mecburi seyahatleri öncesinde Kiev Büyükelçiliğimiz ile temas etmeleri önerilmektedir” denildi.

Dışişleri Bakanlığı ayrıca acil durumlarda vatandaşların, Kiev Büyükelçiliği (+380632114765 ; +380632557748) ve Bakanlık Konsolosluk Çağrı Merkezi (0312 292 2929) ile irtibata geçmesini istedi.

VOA tarafından geçilen Dışişleri Bakanlığı’ndan Ukrayna’ya Seyahat Uyarısı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Dışişleri Bakanlığı’ndan Ukrayna’ya Seyahat Uyarısı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Dışişleri Bakanlığı’ndan Ukrayna’ya Seyahat Uyarısı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.