Almanya´daki grevler turizm sektörüne milyonlarca dolar zarar verdi

Almanya´daki grevler turizm sektörüne milyonlarca dolar zarar verdi

ABONE OL
10:34 - 22/03/2024 10:34
Almanya´daki grevler turizm sektörüne milyonlarca dolar zarar verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya´nın belli başlı turizm şirket ve dernekleri, Federal Hükümetin turizm koordinatörü Dieter Janecek ile fikir alışverişinde bulundu.

DRV genel müdürü Dirk Inger, Federal Hükümetin turizm koordinatörü Dieter Janecek MdB ile çeşitli dernek ve şirketlerin katıldığı bir toplantıda, seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin son birkaç haftadaki grevler nedeniyle çok yüksek rezervasyon değişimi maliyetleri kaydetmek zorunda kaldıklarını belirtti. Bu büyük mali zararın yanı sıra, çok büyük personel giderleri de ortaya çıktı.

Örneğin Inger’in görüşme sırasındaki açıklamalarına göre tur operatörlerinden biri, tek başına 50.000’den fazla geliş ve gidiş için yeniden rezervasyon yapmak zorunda kaldı ve bu büyük miktarda masraf yarattı. Bu aynı zamanda yerel gezginler için otel uzatmalarını, daha erken gelenler için otel rezervasyonlarını, yedek ulaşımı, seyahat iptallerini ve müşteriler için para iadelerini, tazminatları ve varış bölgesindeki ek maliyetleri de içerir.

BTW (Federal Almanya Turizm Sektörü Birliği) tarafından koordine edilen toplantıda bir şey açıktı: Grev hakkı değerli bir haktır. Bununla birlikte, siyasi sonuçların da hesaba katılması gerekiyor. BTW, turizm değer zincirlerinin tamamını güvence altına almak için politikacıların bu noktada tutarlı kararlar alması gerektiğini belirtti. Resim: © AA

TOUREXPI tarafından geçilen Almanya´daki grevler turizm sektörüne milyonlarca dolar zarar verdi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Almanya´daki grevler turizm sektörüne milyonlarca dolar zarar verdi haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Almanya´daki grevler turizm sektörüne milyonlarca dolar zarar verdi haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.