Almanya´da bir bu eksikti!

Almanya´da bir bu eksikti!

ABONE OL
00:28 - 26/07/2022 00:28
Almanya´da bir bu eksikti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya´nın seyahat sektörü sanki sorunsuz ve tıkırında çalışıyormuş gibi şimdi de hizmet sektörünün güçlü sendikası ver.di, bu Çarşamba günü için „uyarıcı grev“ çağrısında bulundu.

Zaten bu haftasonunda hava yolculuğu yapmak isteyen bir çok insanı kin ve çaresizlik duygularından dolayı ağlatan havalimanı kaosu, bununla tam bir felakete dönüşeceğe benziyor.

Bugün ver.di tarafindan servis edilen basın bildirisine göre Lufthansa için çalışan tüm yer hizmeti çalışanları 27 Temmuz 2022 Çarşamba gününde Lufthansa´ya ait olan tüm yerlerde (Frankfurt, Düsseldorf, Köln, Hamburg, Münih, Berlin ve daha başkaları) tam günlük bir „uyarı grevi“ nin başlangıç sinyallerini verdi.

Bu çağrıya cevap verecekleri beklenen tam 20 bin kişi, Lufthansa AG Boden, Lufthansa Technik, Lufthansa Systems, Lufthansa Technik Logistik Services (LTLS), Lufthansa Cargo ve Lufthansa Service Gesellschaft (LGS) ve ayrıca da LEOS (Lufthansa Engineering and Operational Services GmbH) şirketlerinde faaliyet gösteriyor. Ver.di´nin verdiği bilgilere göre tüm bu çalışanları ilgilendiren teklif edilen tarife, ver.di tarafından yetersiz bulunarak reddedildi.

İşverenleri daha iyi bir teklif vermek üzere kararlaştırılan uyarı grevi, 27 Temmuz 2022 Çarşamba günün sabah saat 3.45´te başlayarak, 28 Temmuz 2022 Perşembe sabahı saat altıda sona erecek. Resim: © Enrique Maximo Lepehne

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.