Almanlar lüks aile otel yatırımlarına yöneldiler

Almanlar lüks aile otel yatırımlarına yöneldiler

ABONE OL
23:36 - 16/10/2020 23:36
Almanlar lüks aile otel yatırımlarına yöneldiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Yeni Familux Resort The Grand Green, 2021’in sonuna kadar Thüringen kış sporları beldesi Oberhof’ta inşası tamamlanmış olacak. 110 aile suiti ve 15 dağ evi planlayan otelci Ernst Mayer, “ailelerin tatilde istediği her şeye cevap verebilecek olağanüstü bir otel” vaat ediyor.

Lüks aile tatil arzusunun çevreye duyarlı anlayış ile bütünleşmesi 

Thüringen Ormanı’nda neredeyse bir yıldır inşası devam eden Familux Resort Grand Green, lüks aile tatil arzusunu çevreye duyarlı anlayış ve etkinliklerle birleştirmelidir. Bunu yapmak için zamanın gereksinimlerini karşılayan ve

Kaynakları koruyan ve zamanın tatil gereksinimlerini karşılayan bir otel inşa etmek için önce doğru mülkün seçimi ile başladı.

Doğanın benzersizliğine saygı duyuyoruz

Ernst Mayer,”Doğanın benzersizliğine saygı duyuyoruz. ”Buna ek olarak, tesis genelinde yararlı bilgilerin depolandığı” çevreyle ilgili bölgeler yaratacağız” dedi.

Familux Oteli lüks konseptle eğlence ve huzur sunacak.

120 m uzunluğunda çift su kaydırağı ile oyun ve su macera dünyası, kapalı bir go-kart pisti, soft play sistemleri ve kendi sineması, sonsuzluk havuzlu sağlıklı yaşam ve yetişkinler için rahatlatıcı inzivalar alanları ile Almanya içi aile turizmini canlandıracak iddialı bir adres olacak.

“Çocuklarınızı getirin, kendinize gelin” sloganının temel amacı, otellerdeki boş zaman etkinliklerini nesiller arası dengeli olarak sunmaktır.

Familux çocuklara çok önem veriyor, 7 yaş üstü çocuk bakımı, eğitimli pedagoglar tarafından yapılacağı otelde küçüklerin eğlenceli tatili için her şey düşünülmüş.

Bölgeden ürün satın alacağız, mevsimsel yemek pişireceğiz

Bir şarap uzmanı olarak otelde kendi vinotheque sahibi olmak isteyen Ernst Mayer, “Bölgeden satın alacağız, mevsimsel pişireceğiz” sözünü veriyor. (Tourexpi)

Resim: https://www.thegrandgreen.de

TOUREXPI tarafından geçilen Almanlar lüks aile otel yatırımlarına yöneldiler haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Almanlar lüks aile otel yatırımlarına yöneldiler haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Almanlar lüks aile otel yatırımlarına yöneldiler haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.