ABD’de polis evsizleri vuran şüpheliyi arıyor

ABD’de polis evsizleri vuran şüpheliyi arıyor

ABONE OL
01:20 - 03/12/2023 01:20
ABD’de polis evsizleri vuran şüpheliyi arıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ABD’nin kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas şehrinde polis, 5 evsizi vurarak birinin ölümüne neden olan kişiyi arıyor.

Las Vegas polisi kurşunlama olayının akşamüzeri saat 5:30 civarında şehrin kuzeyindeki otoyola yakın bölgede meydana geldiğini açıkladı.

Polis ilk yaptığı açıklamasında vurulan evsiz kişilerden ikisinin öldüğünü duyurmuştu ancak daha sonra yapılan bilgilendirmede bir kişinin hayatını kaybettiğini ilk anda öldü olarak duyurulan 50’li yaşlardaki evsiz kişinin durumunun ağır olduğu ve tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Polis açıklamasında ayrıca vurulan diğer üç evsizin de tedavisinin yine hastanede devam ettiğini durumlarının stabil olduğunu ifade etti.
Las Vegas Polisi Sözcüsü, şu aşamada olayın neden kaynaklandığını ve nasıl olduğunu anlamaya çalıştıklarını söyledi.

Los Angeles polisi de dün yaptığı açıklamada, geçen ay 3 evsiz kişiyi vurarak öldüren kişiye dair arama çalışmalarının devam ettiğini açıklamıştı.

VOA tarafından geçilen ABD’de polis evsizleri vuran şüpheliyi arıyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. ABD’de polis evsizleri vuran şüpheliyi arıyor haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan ABD’de polis evsizleri vuran şüpheliyi arıyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.