ABD’de cezaevinden kaçanları yakalamak için polis seferber oldu

ABD’de cezaevinden kaçanları yakalamak için polis seferber oldu

ABONE OL
12:56 - 17/10/2023 12:56
ABD’de cezaevinden kaçanları yakalamak için polis seferber oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Amerika’nın Georgia eyaletinde dört kişi cezaevinden kaçtı. Aralarında cinayetle suçlanan bir kişinin de bulunduğu söz konusu kişilerin kırık bir camdan kaçtıkları ve çiti kestikleri belirtildi.

Bibb Bölgesi Şerifi David Davis kaçan kişilerin her yerde olabileceklerini söyledi.

Davis, kaçanların daha önce aralarında bir iletişim olup olmadığını bilmediğini ve kaçtıktan sonra da bir arada olup olmadıklarıyla ilgili bilgisi olmadığını kaydetti.

Yerel, eyalet ve federal yetkililer dört kişiyi bulmak için seferber olmuş durumda.

Kaçanların yakalanmasına yardımcı olacak bilgiyi verecek olanlar için 1000 dolar ödül kondu.

Kaçanlar 24-52 yaşları arasında dört erkek.

Şerif Davis, dört kişinin yakalanması ve cezaevine gönderilmesine odaklandığını ardından ne olduğunu tespit edip, sorunu düzelteceklerini söyledi.

Şerif, cezaevindeki kadro yetersizliğinin tek problem olmadığını, 43 yıllık cezaevinin ayakta zor durduğunu ve kaçışın cezaevinin en bakımsız bölümünde gerçekleştiğini aktardı.

ABD’de bir süre önce de Pennsylvania’da bir cezaevinden cinayet mahkumu kaçmış, günler sonra mahkum polisin yoğun çabası sonrası yakalanmıştı.

Amerikan CBS televizyonu ülkede 26 eyalette son beş yılda cezaevlerinden 1100’ün üzerinde kaçış olduğunu belirtiyor.

VOA tarafından geçilen ABD’de cezaevinden kaçanları yakalamak için polis seferber oldu haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. ABD’de cezaevinden kaçanları yakalamak için polis seferber oldu haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan ABD’de cezaevinden kaçanları yakalamak için polis seferber oldu haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.