Yunanistan 2 Kişiyi Casusluk Yaptıkları iddiasıyla Gözaltına Aldı

Yunanistan 2 Kişiyi Casusluk Yaptıkları iddiasıyla Gözaltına Aldı

ABONE OL
15:26 - 13/12/2020 15:26
Yunanistan 2 Kişiyi Casusluk Yaptıkları iddiasıyla Gözaltına Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Yunanistan’ın Rodos Adası’nda casusluk yaptıkları gerekçesiyle 2 Yunan vatandaşı tutuklandı.

Yunan Polisi iki kişinin casusluk yaptıkları gerekçesiyle tutuklandıklarını açıkladı ancak kim adına casusluk yaptıklarına dair herhangi bir bilgi paylaşmadı.

Yakalanan kişilerden birinin, adadaki bir konsolosluk çalışanı olduğu, diğer kişinin de Rodos ve Meis arasında sefer yapan bir feribot çalışanı olduğu belirtildi.

Üst düzey bir polis yetkilisi, yakalanan kişilerden birinin, Ege Denizi’ndeki Yunan ordusuna ait silahlı kuvvetlerin hareketlerini fotoğrafladığının tespit edildiğini söyledi.

İki şüphelinin henüz hakim karşısına çıkarılmadıkları belirtiliyor. Bazı haber ajansları ve gazeteler bu kişilerin Türkiye adına casusluk yaptıklarını iddia etse de bu yönde Yunanistan’dan da Türkiye’den de herhangi bir açıklama yapılmış değil.

VOA tarafından geçilen Yunanistan 2 Kişiyi Casusluk Yaptıkları iddiasıyla Gözaltına Aldı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Yunanistan 2 Kişiyi Casusluk Yaptıkları iddiasıyla Gözaltına Aldı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Yunanistan 2 Kişiyi Casusluk Yaptıkları iddiasıyla Gözaltına Aldı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.