Trump’tan petrol fiyatlarındaki düşüşe ilk yorum

Trump’tan petrol fiyatlarındaki düşüşe ilk yorum

ABONE OL
19:17 - 09/03/2020 19:17
Trump’tan petrol fiyatlarındaki düşüşe ilk yorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ABD Başkanı Trump petrol fiyatlarındaki sert düşüşün ardından Twitter’dan yaptığı ilk yorumda ‘Tüketici için iyi’ dedi. Trump piyasadaki düşüşü Suudi Arabistan ve Rusya arasındaki anlaşmazlık ile ‘yalan haberler’e bağladı.

ABD Başkanı Donald Trump, OPEC ülkeleri ile OPEC dışı ham petrol üreticisi ülkelerin üretim kesintisi kararında uzlaşamamasının ardından petrol fiyatlarındaki sert düşüşle ilgili Twitter’dan ilk yorumunu yaptı.

Trump petrol fiyatlarındaki düşüş için “Tüketici için iyi, akaryakıt fiyatları düşüyor” dedi.

Good for the consumer, gasoline prices coming down!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) March 9, 2020

Trump daha sonra paylaştığı bir mesajdaysa petrol fiyatlarındaki düşüşü “yalan haberler”e bağladı. Trump “Suudi Arabistan ve Rusya petrol fiyatı ve arzı üzerinden tartışıyor. Bu ve yalan haberler piyasadaki düşüşün sebebi” diye yazdı.

Saudi Arabia and Russia are arguing over the price and flow of oil. That, and the Fake News, is the reason for the market drop!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) March 9, 2020

 

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.