TİD Mannheim iş insanlarını resepsiyonda buluşturdu

TİD Mannheim iş insanlarını resepsiyonda buluşturdu

ABONE OL
00:44 - 19/05/2022 00:44
TİD Mannheim iş insanlarını resepsiyonda buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türk işverenler derneği TİD’in Mannheim Badischer Rennverein Seckenheim’daki resepsiyonuna; iş adamları, dernek yöneticileri, doktorlar, siyasiler, basın mensupları ve çok sayıdaki saygın davetli katıldı.

Türk İşverenler Derneği Rhein-Neckar’ın her yıl düzenlediği Resepsiyona, Mannheim Şehri Ekonomik İşler, Çalışma, Sosyal İşler ve Kültürden Sorumlu Belediye Başkanı Michael Grötsch, Karlsruhe Türkiye Başkonsolosu Banu Terzioğlu, SPD, Meclis Üyesi ve Politika Sözcüsü ve Sosyal İşler ve Engelliler Sözcüsü Dr. Claudia Schoening, Alman Türk Eğitim ve İstihdam Enstitüsü’nün (DTI) Yönetim Kurulu Başkanı ve Suntat şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baklan, Suntat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Baklan, Türkiye Cumhuriyeti Stuttgart Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Oya Demirkan, Karlsruhe Başkonsolosluğu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ataşeliği Uzmanı Osman Kaya, DTI, Alman Türk Çalışma ve Eğitim Enstitüsü’den Prof.Dr. Franz Egle, Lohnsteuerhilfeverein Baden – Wuerttemberg Başkanı Yahya Satılmış, 1. UTG RLP ve BW’den Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Özcan, TDU Türk-Alman İşadamları Derneği e.V. Rheinland-Pfalz, Ludwigshafen’den Ender Önder, Mannheim ADD Atatürkcü Düşünce Derneği’nden Serdar Derikesen, DİTİB Ludwigshafen Mevlana Camii’nden Ali İhsan Özsoy, Alevi topluluğu Rhein-Neckar-Kreis e.V.’den Deniz Aran ve Ertan Kurt ile Basın mensupları katıldılar.

TİD Yönetim Kurulu Başkanı Taner Güzel yaptığı açılış konuşmasında katılımlarından dolayı tüm misafirlere hoş geldiniz diyerek herkesi selamladı ve kendilerine destek veren şirketlere teşekkür etti.

Karlsruhe Türkiye Başkonsolosu Banu Terzioğlu da yapmış olduğu kısa konuşmasında bölgemizdeki iş verenlerimizin yapmış oldukları başarılı çalışmalardan ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiklerinden dolayı gurur duyuyor ve teşekkür ediyoruz, çalışmalarında başarılar diliyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

SUNTAT Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baklan da, “Birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var, bizler Alman şirketleriyiz. Dünyamızda çok değişiklik oldu, değişiklik hızla devam ediyor. Uzman eleman kalifiyeli eleman eğitimli elemanlara her zaman ihtiyaç büyüyor” dedi.

Etkinlikte, Zeynep Doğrucan (Forum İmmobillien), Derya Kaptan (Cey-Ka Naturstein) ve Nail Akyün (KT-Bank Mannheim Şubesi Müdürü) başarılı çalışmalarından dolayı ödül verildi.

Basın yayın olarak orada görev yapan basın mensuplarına da teşekkür edilerek ödüllendirildiler.

Program verilen ikramlarla son buldu.

ha-ber.com/ -Mehmet Çalay/ Mannheim
Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.