SuperApp’ler seyahat sektörünü fethetmek üzere

SuperApp’ler seyahat sektörünü fethetmek üzere

ABONE OL
16:19 - 14/03/2024 16:19
SuperApp’ler seyahat sektörünü fethetmek üzere
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Yakında tüm turistik uygulamalar tek bir uygulamada mı olacak? – Asyalı kullanıcılar müşteri avantajlarına vurgu yapıyor. Tüm panelistler aynı fikirdeydi: Yapay zeka gelecek.

Hem sağlayıcılar hem de kullanıcılar için genellikle karmaşık rezervasyon gereksinimleri olan turizm, bağlantılar oluşturmak ve ihtiyaçları analiz etmek için yapay zekayı kullanan SuperApps için ideal bir kullanım örneğidir. Bu, ITB Berlin’de eTravel Sahnesi’nde düzenlenen panelde katılımcılar tarafından vurgulandı. Hepsi ilgili platformların halihazırda piyasada olduğu Uzak Doğu şirketleri için çalışıyor. Örneğin Çin WeChat’i süper bir uygulama olarak kabul ediliyor.

Kore seyahat platformu Yanolja’dan Jongyoon Kim, yapay zekanın rolünün fazla tahmin edilemeyeceğini açıkladı. Tüm seyahat boyunca kişisel asistan olarak hareket edebilir, aynı zamanda çeşitli rezervasyon etkinliklerini tek bir platformda birleştirirken de görev yapabilir. Müşteri farklı hizmetler için tek bir arayüzle yetindiğinde, sağlayıcı rakiplere karşı kesin bir avantaja sahip olur.

Çin otel zinciri Jin Jiang’dan Vivan Zhou, eğer kullanıcının ilgi alanları “planlamaya başlamadan önce” biliniyorsa, örneğin tercihleri ​​önceki faaliyetlerden biliniyorsa, sağlayıcının en iyi çözümleri sunabileceğini söyledi. SuperApp’in verimliliği doğrudan kullanıcı hakkındaki bilginin derinliğine bağlıdır.

Çin seyahat platformu Tongcheng Travel’dan (ly.com) Zhiwei Bai, modern zamanlarda karmaşık seyahatlerin Avrupa kökenli olduğuna ve ABD’de daha da geliştirildiğine dikkat çekti. Ancak Asyalı şirketler başlangıçta müşterilerinin rezervasyon süreçlerine bir dizi “bypass” yerleştirdi. Mark Zuckerberg’in Meta’sının Metaverse ile yapmaya çalıştığı gibi, başarılarını Avrupa veya Kuzey Amerika’da tutarlı bir şekilde uygulayan herkes önemli bir avantaj yaratacaktır. “Makineler”, çeşitli unsurları birleştirirken insan etkileşimlerinin en az on katını sağlayacaktı.

Ancak tüm panel katılımcıları yazılımın ve ekonomik gelişimin henüz erken bir aşamada olduğu konusunda hemfikirdi, dolayısıyla hangisinin en iyi uygulama olduğunu veya hangisinin galip geleceğini söylemek mümkün değil. Veri koruma sorunları da halen devam etmektedir. (Tourexpi, resim: © Messe Berlin GmbH)

TOUREXPI tarafından geçilen SuperApp’ler seyahat sektörünü fethetmek üzere haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. SuperApp’ler seyahat sektörünü fethetmek üzere haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan SuperApp’ler seyahat sektörünü fethetmek üzere haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.